|
1 hafta aradan sonra ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2023 Saat 18:21 |
Merhaba, kizim 3.5yasinda 14.5 kilo. Grip oldu. 5 gun ates oksuruk vs. Hicbisey kullanmadim. Pazartesi toparladi geriye oksuruk ama bayagi yogun ve yesil kati sümük kaldi. Bunlarin normal oldugunu sayenizde biliyoruz. 1 hafta gecmeden tekrar bugun ateslendi. Sumuk koyu yesilin yaninda seffaf da gelmeye basladi. Agzi gecen seferde kokuyordu fakat pas yoktu. Kan baktirayim mi hocam? Bu kadar kisa surede daha dogrusu tam gecmeden tekrar olur mu?
Kolayliklar dilerim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni bir virüs kapmış.
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Cevre baskisi "antibiyotik gerek" diyor. Oyle olmadigini biliyorum. Fakat kan tahlili yaptirayimmi hocam? Ve cok yorgun dustu bisey yemiyor.. bir oneriniz olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bugünden geriye giderek yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu forumu gunluk takip ediyorum...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
https://www.hizliresim.com/3hlubzk
umarım okunur. kızıma bu sabah kan baktırdım. yorumlar mısınız hocam? kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O sahtekar laboratuvar, 3.5 yaş çocuğunun WBC değeri yanına "Erişkin Referans Aralıklarını" yazmış!!
Bunlar genellikle doktorlarla çete halinde çalışırlar. 3.5 yaş çocukta WBC:5.5-15.5 aralığındadır. SAKIN antibiyotik veya Astım ilçaları verilirse almayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Haz 2023 Saat 16:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Hocam plt yuksekmis. Bir anlami var mi crp de 25 cikti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|