|
Boğaz ve baş ağrısı, ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Glnrkzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boğaz ve baş ağrısı, ateşGönderim Zamanı: 06 Ağu 2023 Saat 20:32 |
|
Kadir bey iyi günler. Tatildeyiz bu senenin salgını ishali atlattık ilaç kullanmadım hiç ateş ve ishal olarak geçti 3 gün. Dünden ittibaren de boğaz ağrısı ve 39 derce ateşi var.. Arada rahatlasın diye duşa giriyor. Balkonda serinde oturtuyorum. Aynı şeyi 3 gün önce bende yaşadım.. Boğaz ağrısı yutkunurken kulağa ve migren Gibi başa vuruyor.. Bu yüzden ağrısı hafiflemesi uyuyabilmesi için dolven versem olur mu? Tatilde olduğumuz için komşuda yeni hastalık atlattığı için elimde şu an dolven ve peditus var ama peditus ile ilgili yazılarınızı bildiğim için vermiyorum. Yada elimde parol tablet var yaşı ve kilosuna veremem uygun mudur? Ateşini düşürmek istemiyorum aslında ama.. Dün de uyuyamadı.. Şimdi de ağrı yüzünden ayağa kalkıp dolaşamıyor ve uyuyamıyor.. Alice sendromu da mevcut. Biz sanırım yaz tatili tüm virüsleri kapıp kışa hazırlık yapıyoruz. :) Düzenleyen Glnrkzy - 06 Ağu 2023 Saat 20:33 |
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2023 Saat 21:07 |
|
Ağrı olursa, Dolven verin. Ağrı olması; öncelikli bir durumdur.
peditus'u hiçbir durumda kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|