|
Kafatası kırığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DEFNEIRMAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DEFNEIRMAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2023 Saat 14:59 |
Hocam kuzenimin 11 yaşındaki kızi dün trafik kazası geçirdi.donanimli olmayan bir ilçe devlet Hastanesi'nde müşahede altında..kaftasinda kırk olduğu söylenmiş bugünde hgb değeri 11 den 10 a düşmüş genel durumu gayet iyi..bir gün daha gözetim altında tutalım demişler..sizce kan değeri düşmesi önemlimi.. teşekürler hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır değil!
Nörolojik araz olmadığı sürece hastane takibi dolandırıcılığa girer. Sizi dolandırıyorlar, oradan kaçın. Kırık dahi olsa, "çökme kırığı" olmadığı sürece, bir şey gerekmez. Çökme kırığı da, takip edilmez, hemen ameliyata alınır. Ben olsam; ilk gün dahi yatırmazdım. Zira, Nörolojik araz olmadığı sürece, acil olan bir şey YOK! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|