|
Kulak kepcesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2023 Saat 18:21 |
Iyi günler Kadir Bey.Sıze daha öncede yazmıştım.Oglum 6 yaşında alerjik bir çocuk.kulak kepçesi devamlı kabarıyor bunun sonucundada çocuk kaşıyo .Gördümmu uyarıyorum fakat uykuda dahi kaşıyo.siz daha önce hipokort krem kullanin gunde 2 defa demıstiniz gecene kadar fakat bir türlu geçmiyo.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yapmaliyim bu durumda yarinda okul basliyo okulda bende yokum daha fazla kaşıyacak biliyorum.
Lütfen yardimci olursaniz çok sevinirim. Sağlıkli günler dilrim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Günde:2x1 Elidel merhem sürün.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam internetten baktim elidel krem var görünüyor. Merhem yok, bugün pazar olduğu icin yarin eczaneye sorarım. Hocam internette merhem ararken bu ilacin cocuklarda lenfoma ve cilt kanseri sebebiyet verebilir yaziyo.
Sizce boyle bir bilginin doğruluk payi var mı? Siz hep dersiniz türkce siteleri okumsyın diye biliyorum. Ilacin prospektusundada şöyle bir not görunce size sormak istedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biri Türkce, diğeri latincesi Aynı şey.
Kullanacağız süre 3 veya 5 gün!!!!!!!!!!! Aylarca kullanılmıyor. 5 aydan fazla kullanılırsa zararlı olabilir. İYİ OKUYUN!!!!!!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Eyl 2023 Saat 08:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|