|
1 aylık bebekte sarı kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aysefy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2023 Saat 14:17 |
Hocam oğlum gece cok ıkındı ve mızmızlandı. Sabah kalktığında üzerinde sarı kusmuk gördüm. Resmini atıyorum. Neden olabilir? Halen çok korkuyorum.
https://hizliresim.com/57zfjxw
Düzenleyen aysefy - 21 Kas 2023 Saat 14:30 |
|
![]() |
|
aysefy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oğlum 1 aylık ve anne sütü alıyor. Daha önce çok kustuğu ile ilgili size sorular sormuştum.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam şimdi çocuk cerrahı röntgen cektirdi bağırsakta sıkıntı yok dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vah, vah vah!!!
Ya cok yedigi icin, veya gazi cikmadigi icin, kusmus!! Bundan daha dogal NE OLABILIR! Ondan sonra da gidiyorsunuz, bu assagilik sahtekarlara para kaptiriyorsunuz. Turk doktorlari, tahlil veya goruntu olmadan tuvalete bile gidemezler. Bebek, bosu bosuna Suaya maruz kaldi! Yazilarimi bugunden geriye giderek okuyun, yoksa bu namussuz PUST doktorlar sizi iyi kerizlerler.
|
|
![]() |
|
Hocam bu kadar sarı kusması normal mi? Bir de röntgen cektirmekle hata mı yaptık. Bebeğime birsey olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sari renk NORMAL!
Bir kerelik Rontgen zararli degil! HER gittiginizde cektirmeyin.
|
|
![]() |
|
Sağolun hocam röntgen çektirdiğim için vicdan azabı çekmeye başlamıştım. Şimdi biraz rahatladım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|