|
Vücutta kırmızı renkliler benekler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Srm100 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 18:01 |
Hocam hayırlı akşamlar. Oğlum 32 aylık son bir ay da sık hastalıklar oluyor buna bağlı ilaçlar kullandık ayrıca özellikle göğüs kısmında benek benek biseyler çıktı doktora gittik ve anlayamadı alerjik dedi gönderdi zaditen yazdı aynı gün boğaz enfeksiyonu var diye birde klamoks yazdı ikisini de verdim bilinçsizce. İyileşti sukur benekler geçti oğlum düzeldi ama 2 hafta sonra yine hastalandı çocuk doktoruna randevu bulmak o kadar zor ki ben yine acile koştum bu sefer sadece boğaz enfeksiyonu ve burun tıkanıklığı şikayeti ile gittim röntgen ciktiler temiz dediler sonra 3 kutu ilaç verip yolladılar bir kutu vertolin bir kutu iburamin zero bir kutu da macrol. Vertolin ve iburamini 5 gün kullandım doktor 4_5 gün kullan dedi diye macrolu bitirdik gel gelelim 1 hafta geçti şuan oğlumun burnu yine tıkalı ve gece rahatsız ayni zamanda yutkunur özellikle geceleri . Yemek yiyor sorun yok genel hali de iyi ama tekrar o hastaneye gitmek istemiyorum lütfen bana bir akıl verin bu hastalıktan ilaçsız kurtulayım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118865 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi okuyun. 2008'den beri milyon kere, nerede ise HER GUN anlatildi!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Srm100 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok özür dilerim. Yeni anneyim ilk çocuğum ve bilgisizim sizi ise bir tanıdığım önerdi o sebbele yazdım . Yinede teşekkür ederim yazılarınızı mutlaka okuyacagim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|