|
Ateş, öksürük ve Alice in wonderland |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
OzgurunBabasi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş, öksürük ve Alice in wonderlandGönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 04:49 |
|
Hocam merhabalar,
Oğlum 5,5 yaş 117 cm 24 kg, anaokuluna gidiyor. Su anda tüm sınıf hasta. Ama herkese konulan teşhis başka. Teşhisde grip yok tabiki. Ben size danışmak istiyorum. 39 lara yaklaşan ateş, özellikle bir şey yerken sürekli öksürük var. Burun akıntısı yok ve nefes alış veriş rahat. Boğaz görüntüsü sadece biraz kızarık, dil pembe, boğazdaki lenf düğümleri küçük ama ele geliyor. 1 kez kustu. Tüm bunlara ilave gece başlayan Alice in wonderland durumu var. Geçen yıl yine bu zamanlar enfeksiyoz mono nükleoz geçirmişti. Sayenizde tanıyı biz koymuştuk ve reçete antibiyotiki almayarak döküntülerden kurtulmuştuk. Teşekkür ederiz. Yabancı kaynaklarda EBV'nin bir kere geçirildiği ve bağışıklık kazanıldığı yazıyor. Siz coxsackie virüsü de neden olabilir demiştiniz, ancak el ayak belirtimiz yok şu an için. Kusma olduğu için influenzadan şüpheleniyorum. Acaba influenza da Alice in wonderland sebep olur mu? .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2023 Saat 18:59 |
|
Influenza'nin yaptigi hakkinda bir bilgi YOK!
Zaten bir onemi de yok! Zira, yapilabilecek bir sey yok.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|