|
Sag göğüs altında agri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2023 Saat 07:50 |
Kadir bey merhaba,38 yaşında iki çocuk annesiyim.son 1 2 haftadır sağ göğsümün hemen altında özellikle yatarken garip bi agri girip çıkıyor.tarif edemiyorum bıçak saplanır gibi de sanki orda bisey dalgalanıyor gibi hareket ediyor gibi .çok sürmüyor geçiyor günde 2 3 kez olmaya başladı. Doktora gorunmeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi olur. Atesiniz de varsa, onemlidir.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşim yok .gün içinde herhangi bir agri da yok arada giren çıkan bi agri.hangi bölüme gorunmeliyim neden olabilir.safra kesesimi yoksa karaciğer le alakalimi
|
|
![]() |
|
Elimden geldiği kadar Türk doktorlardan ve hastanelerden uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü hiçbirine güvenmiyorum.Degerli fikirleriniz benim için çok önemli o yüzden.
|
|
![]() |
|
Bu zamana kadar hiç emar çekilmedim.ilacli mr ,mr vesaire istenirse diye çok korkuyorum çünkü girebilmem mümkün değil.dusundukce bilr nefesim kesiliyor .hastaneler de gerekli gereksiz hemen isteniyor bunlar .o yüzden ne olabilir sizce düşüncelerinizi bilmek isterim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karaciger ve/veya safra kesesi olsa; Agri sirtta sag kurek kemigi altinda olurdu!
Sizdeki agri sanki "Plevra"(akciger zari) da bir sikayet var gibi. Belki Rontgen gerekecek. Iyi bir Dahiliyeci bulun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|