|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilal Şahin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hilal Şahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 00:18 |
Merhaba Kadir bey, benim oğlum 4 yaşında ayda 2 kez ateşleniyor ve biz soluğu hastane de alıyoruz antibiyotikler veriliyor serumlara antibiyotik iğneler karıştırılıp veriliyor o an geçiyor ama 1-2 hafta sonra yine ateş yine ateş burun tıkanıyor ağızdan nefes alması başlıyor bu döngüden nasıl kurtulacağız Kadir hocam nolur bana yardım edin kana bakılıyor kanda enfeksiyon yüksek çıkıyor alerjisi yüksek deniliyor ilaçları kullanıyoruz bitince gene ateş, burun tıkanması ve ağızdan nefes alması başlıyor alerjiden mi yapıyor yoksa geniz eti mi var bademciklerden dolayımı nasıl kırmalı bu döngüyü?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yukarda cevap yazdim!!!!!!!!
bosu bosuna bana zaman telef ettiriyorsunuz. " kanda enfeksiyon yüksek çıkıyor" Turk doktorlari, daha "Enfeksiyon'un" tarifini bile bilmezler, aptal olduklari icin CRP yuksek cikan her hastaya Antibiyotik dayarlar. WBC yuksek cikana da: "-kaninda mikrop var." derler, boyle cahil doktorlara inanir da, verdikleri bir suru sahtekarlik ilaclarini kullanirsaniz, tabii ki bu "kisir dongu" den cikamazsiniz. Cok okumaniz lazim! |
|
![]() |
|
Hilal Şahin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hilal Şahin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam inanın daha 1 saat oldu sayfaya geleli söz veriyorum okuyacağım hepsini ama şimdi yardımınıza ihtiyacım var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|