|
Araknoid kist rontgen covid asisi ve karadut özu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2024 Saat 13:37 |
Hocam merhabalar..
Danışmak istediğim birkaç konu var müsaadenizle...tek doğruyu sizden öğrenebiliyoruz.. Cocuklarda ev içi dusmelerde sayenizde biliyoruz nörolojik araz olmadigi sürece sorun olmayacağını.. basta bir sorun olmaksizin aylar yillar sonra araknoid kist oluşumu ihtimaline rastlanır mi ve herhangi bir belirti verir mi anlayabilmemiz açısından.. (zamaninda yüksekten olmasada kendi boy mesafesinden 3 5 kez dusup kafa vurmuslugu vardr cunku:) Oğluma 3 buçuk yaşlarında istemeden de olsa 2 yönlü bacak rontgeni cekilmisti hem tek tarafli bolgesel agri hem de x bacak kaynaklı ( size resim göndermiştim d vit ampul kullandım 1 ay sonra tekrar kullanacagim) bu x isini TEK seferlik bir sorun yaratma ihtimali fazla midir. Bu gibi işlemlerde eger gerekli ise farklı bir çekim için en az 6 ay 1 yıl geçmesini istiyorsunuz okuduğum cevaplarinizda. Bu süre geçtikten sonra 2. Bir işlem daha mi az soruna neden oluyor yoksa sorun oldu ise DNA onarımına vakit tanınması açısından mi 6 ay 1 yıl gibi süre geçmesini oneriyorsunuz hocam. Covid asisi olmuştuk ben 2 eşim 5 doz. Aşırı derecede kaygi yaratici videolara rastlıyorum ÖZELLİKLE MRNA aşıları için 15 20 yıl sonra büyük bir kısım kalp pıhtı atımı vs gibi nedenlerden hayatını kaybedecek deniliyor asli olmadığını zannediyorum ama doğruluk payı var midir. Son olarak hocam karadut ozu gibi soguk Sıkım öz lerini cocuklarin meyve suyu gibi tuketmesinin faydası ya da bir zararı var midir.. çok sever sulandırılmış içmeyi
Düzenleyen Yeltun - 14 Şub 2024 Saat 13:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Beyinde olusabilecek; travmalara bagli kistler; araz vermedikleri surece, ELLENMEZLER!
2- X-isinlari, iyonize isin degildir. Kaynagini radyoaktif maddelerden almazlar! Bu isinlarda SURE onemlidir. Uzun sure veya defalarca Rontgen cekilmesi ile zararli olurlar. (X- isinlari; elektronlarin, Tungsten (Wolfram) levhaya carptirilmasi ile elde edilirler) 3- mRNA asilari hakkinda duyduklarinizin tamami hurafelerdir! Virusun bir parcasi nasil olur da, Virusun kendisinden daha zararli olabilir? Ayrica da; Turkiye'de Tip Fakulteleri'nde Virus bahsi anlatilmaz.. Hicbirinin virusler hakkinda dogru durust bir bilgileri YOKTUR! Bu ahmaklara rastlarsaniz, bir sorun bakalim: - RNA virusleri nasil oluyor da, insan hucreleri icinde olan DNA lara entegre olabiliyorlar? - Interferon nedir, nerede yapilir? Nasil calisir? |
|
![]() |
|
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevaplarınız ile aydinlatmis oldugunuz için teşekkür ederim Sayın hocam..
Araknoid kistlerinden bir haberdim bgun yazılarınızı okuyunca aklıma düştü nadirde olsa carpma sonrasi oluşabilir demiştiniz Hocam bu çok şiddetli carpmalarda mi olusur yoksa cocuklarda ev içi dusmelerde de olusur mu. Cocuklar çok fazla çarpıyor çünkü kafalarını. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Trafik kazalarinda olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|