|
Akdeniz atesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Akdeniz atesiGönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 19:37 |
|
Merhaba kadir bey yegenim icin soruyorum. Kiz cocugu ve 2 bucuk yasinda.
Her ay ateşi olmadan sürekli crp değerleri 100 ve üstü çıkıyordu Doktor fmf şüphesi ile tıbbı genetige yonlendirdi En önemli varyantmis Kolşisin 0.5 başlandı hergun 1 tane alicak Paketli gıdalar yasak sebze ağırlıklı beslenme Çok hemde doktor normalde 20-30 yaşlarda farkedilirdi yağmur çok ufak yakalandı ama ilaca baslicaz etkileri atakları yasamasin die Sizin de fikrinizi onemsiyoruz. Yardimci olursaniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 19:50 |
|
Tamami PALAVRA! Sakin dedikleri hicbir seye inanmayin.
FMF'in ana bulgusu "ates" degildir. Tesadufen tarif edilen ILK hastada ates oldugu icin o isim konulmustur. FMF'in ana bulgusu, HER sabah, erken saatlerde olan "Karin agrilaridir". Sakin Turk Cocuk doktorlarina inanmayin. Hicbir konuda TAM bir bilgileri yoktur. Hep kulaktan dolma yarim-yamalak bilgilerle boyle zirvalarlar! Benim bir suru FMF'li hastam oldu, tamamini ILK gelislerinde teshis ettim! Hatta bir tanesi, ertesi gun Apandisit ameliyati olacakti, mani oldum! Hala Apandisiti yerinde! Hicbir dediklerini yapmayin, hicbir ilac da baslamayin! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|