|
Hocam yardim aft |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2024 Saat 21:53 |
Hocam 27 yaşında bayanım. Çarşamba günü dis kuretaj yapildi ve 6 dikiş atıldı. Cikmadan antibiyotik gargara yazacak mısınız dedim hayır dedi. Eve geldim ikinci gün etler sismeye başladı.
Dikişte nasıl bir ip kullanıldı bilmiyorum ama sanki plastik gibj ucu sert. Dikiş uçları dudaklarima dogru dışarıda bırakılmış. Ve dudaklsrimin ic kısmında üst dudakta onanilmaz büyük yaralar oluştu. Dun acile gittim gargara ağrı kesici antibiyotik verdi ama kica aftlar gibi yaralar olusmus her dikisin değdiği yerde yani ust dudakta dört aft gibj yara var. Yiyemiyorum konuşamıyorum değdikce daha cok acıyor ve tahriş oluyor. Dikisleri cuma gunu acacakmis. Ne kullanabilirim? Canin cok acıyor bu iltihap kana karışmasın?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar gorulmesi iyi olur!
Simdilik yaralara; her yemekten sonra; Piraldyne sol surun.
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkür ediyorum her şey için, her cevabiniz icin
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki oglum 3,5 yasinda agri kesici, antibiyotik ve gargara kullanıyorum. Meme yiyor sütüm de bol yani. Ilac geciyor mudur? Agir ilaclar birde?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|