|
Düşük ateş (34 derece) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
evnkrlr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 04:28 |
Merhabalar hocam, 3 yaşında oğlumu bugün karın ağrısı ve 39.9 derece ateşi vardı, duş aldırdım düşmedi dolven verdim yine düşmedi 2 saat bekledim dirençli bir şekilde asla düşmedi doktora gittim yolda üstüde çok ince olduğu için 37 civarına düşmüştü yine aynı boğazı çok kötü dedi ağzına perodnol kırdı, agumentin, parol ve iburamin zero verdi karın filminde gaz çıkımca makattan verilen bir ilaç verdi birde. Aradan 5 saat fln geçti oğlum uykudan uyandı sırılsıklam terlemiş ve ateş koltuk altında 34 derece çıktı hemen alıp hastaneye gittik yine onların derecesinde 36.6 çıktı çocuğun birşeyi yok ateş ölçeriniz bozuk, doktorun verdiği ilaçları kullanın dedi eve geldim kulaktan ölçmeye devam ediyorum 36 çıkıyor koltuk altı 34,6 çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
|
|
![]() |
|
evnkrlr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elleri kolları ayakları çok soğuk vucudu normal ısıda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk doktor aklı ile iş yaparsanız, işte tam da böyle olur.
Ateş vücudun savunma mekanizmasıdır. ATEŞ DÜŞÜRMEYİN!! Sakın Türk doktorlarının ateş ve havale ile ilgili palavralarına kanmayın. Onlar size yardımcı oluyorlar ayağı ile işte böyle defalarca doktorlara gitmenizi sağlarlar. 1- Yazarlar kısmındaki: "Ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun. Listenin en altında. 2- Sabir forum yazılarındaki ateş ile ilgili yazıları okuyun. 3- Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun. Ateşin böyle düşme sebebi, verilen ilaçlar! Sakın bir daha ateş düşürücü vermeyin, kendiliğinden düzelir. Ateş hakkında çok eski ve uydurma bilgileriniz var. Sakın bu konuda Türk doktorlara inanmayın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 May 2024 Saat 09:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|