Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşük ateş (34 derece)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Düşük ateş (34 derece)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
evnkrlr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evnkrlr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düşük ateş (34 derece)
    Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 04:28
Merhabalar hocam, 3 yaşında oğlumu bugün karın ağrısı ve 39.9 derece ateşi vardı, duş aldırdım düşmedi dolven verdim yine düşmedi 2 saat bekledim dirençli bir şekilde asla düşmedi doktora gittim yolda üstüde çok ince olduğu için 37 civarına düşmüştü yine aynı boğazı çok kötü dedi ağzına perodnol kırdı, agumentin, parol ve iburamin zero verdi karın filminde gaz çıkımca makattan verilen bir ilaç verdi birde. Aradan 5 saat fln geçti oğlum uykudan uyandı sırılsıklam terlemiş ve ateş koltuk altında 34 derece çıktı hemen alıp hastaneye gittik yine onların derecesinde 36.6 çıktı çocuğun birşeyi yok ateş ölçeriniz bozuk, doktorun verdiği ilaçları kullanın dedi eve geldim kulaktan ölçmeye devam ediyorum 36 çıkıyor koltuk altı 34,6 çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım 
Yukarı Dön
evnkrlr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evnkrlr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 04:30
Elleri kolları ayakları çok soğuk vucudu normal ısıda 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 09:07
Türk doktor aklı ile iş yaparsanız, işte tam da böyle olur.
Ateş vücudun savunma mekanizmasıdır. ATEŞ DÜŞÜRMEYİN!! 
Sakın Türk doktorlarının ateş ve havale ile ilgili palavralarına kanmayın. 
Onlar size yardımcı oluyorlar ayağı ile işte böyle defalarca doktorlara gitmenizi sağlarlar.
1- Yazarlar kısmındaki: "Ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun. Listenin en altında.
2- Sabir forum yazılarındaki ateş ile ilgili yazıları okuyun.
3- Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun. 
Ateşin böyle düşme sebebi, verilen ilaçlar! Sakın bir daha ateş düşürücü vermeyin, kendiliğinden düzelir.

Ateş hakkında çok eski ve uydurma bilgileriniz var.
Sakın bu konuda Türk doktorlara inanmayın.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 May 2024 Saat 09:11
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.