|
Ciltte döküntü, zona? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 11:25 |
Hocam merhabalar arkadaşımın 4yaşındaki oğlu için yazıyorum bana verdiği bilgileri iletiyorum size, daha başka bilgi lazımsa daha sonra sorup onları da eklerim.
3 hafta evvel gece ateşlendi. Sabahında minik kabarcıklar vardı. Aynı akşam sol kolu komple kabarcık oldu. Yanıyor ve acıyor diye ağladı sürekli. Dr zona dedi. Asiklovir ve asiviral kullandık. Yaralar kurudu. Bulaşıcı lezyon yok artık dedi dr ama akşam 23.00gibi başlayan ve sabah 5:00e kadar devam eden ağrıları oluyor. Asla uyuyamıyor. Yanıyor ve acıyor diye ağlıyor. 1haftadır kalmason losyon kullanıyoruz. Ve dolven, iburaminzero. Hocam kolunun ve döküntü lerin ilk halini gönderiyorum. Şimdi kabarcıklar geçmiş kurumuş ama kaşıdıkça kızarıyormış ve çocuk acıyor yanıyor diye ağlıyormuş. Acaba hiç zona değil miydi başka bir şey miydi ya da zonaysa da zona böyle uzun mu sürüyor? Başka bir tedavimi lazımdı size danışmak istedik |
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlaç döküntüsü. Kullandığı bir ilaç sebep olmuş!!
Zona çocukluk çağı hastalığı değildir!!! ÖNCE SUÇİÇEĞİ geçirmiş olması gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dçküntü hiç ilaç kullanmadan önce çıkmış ama vitamin bile almamış. Döküntüyü gördükten sonra mevcut ilaçları vermişler.
O ateşlendiği zaman su çiçeği geçirmiş olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Su çiçeği döküntüsü oldumu?
Zona bir hastadan, başka şahıslara BULAŞMAZ!! Bulaşan Suçiçeğidir! Zona 60 yaş üstünde görülür. Son derecede nadiren, 1 yaşından evvel Suçiçeği geçirmiş bir çocukta olabilir. Döküntü olması ŞART!!! Siz şimdiki çocuk doktorlarına; "doktor mu" diyorsunuz?? Bir şey yapmanız gerekemz, kendiliğinden iyileşir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2024 Saat 09:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|