|
B12 yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nurhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2024 Saat 19:57 |
Hocam iyi akşamlar kızım 6 yaşında d vitaminini baktırmak istemiştim rutin kanlar istediler d vit düşük B12 baya yüksek çıkmış siz değerlendirebilir misiniz acaba 1 yaşındayken de baya yüksek çıkmıştı 1000 üzeriydi hemotoloji takip altına almıştı mama alıyordu o zamanlar ondan kaynakşı olabilir demişlerdi mamayı kesince düzene girmişti ama şuan neden yüksek bilmiyorum panikledim siz diğer kanlarıyla beraber yorumlar mısınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar resmen AŞŞAĞILIK sahtekarlar!
Kabahatın büyüğü de sizde!! Yüz bin kere anlattım, hiç mi okumadınız?? Nedense Türk millertinin okumaya karşı bir allerjisi var!! 1- B12, çok yeni bir tahlil. Alt ve üst sınırları kimler ve neye göre tayin ettiler? 2- B12 vıtamini suda eriyen bir vitamindir ve fazlası idrar ile atılır!! Bu kadar işi büyütmek, "Hematolojiye" göndermek gibi zırvalılar, danışıklı-döğüşüklü hasta soyma yöntemidir. 3- Çocuklarda B12 baktırmak bile ya salaklık yada sahtekarlık belirtisidir. B12 vitamin eksikliği sadece ileri yaşlarda, mideden salgılanan "İntrensek Faktör" eksiliğinde olur. Kendisini; Pernisiyöz anemi denilen bir anemi şekli ile belli eder. Bu salaklara kulak asmayın.. 4- D vitamini aşırı düşük!! Şimdi 1 ampul Dvit3 içirin, 1 ay sonra tekrar içirin ve Eylül ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın. Bunlar gibi doktorlarla Allah ayrdımcınız olsun. Yazılarımı okuyacaksınız!! Bunun başka bir yolu yok! Yoksa bu doktorlar sizi daha çok uzun süre kazıklarlar! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2024 Saat 23:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|