|
Karanlık korkusu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Karanlık korkusuGönderim Zamanı: 07 Tem 2024 Saat 09:30 |
|
Merhaba hocam kızım 10 yaşında bu aralar karanlık korkusu başladı. Gece tek yatamıyor, karanlık olunca yaratıklar gördüğünü söylüyor. Nefes nefese koşarak yanımıza geliyor evde birini gördüm vs diye. Evde sadece 3 kişi yaşıyoruz kalabalık bir aile değiliz. Bunu aşmak için psikolojik destek mi almalıyız yoksa kendi haline mi bırakmalıyız zamanla geçer mi? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Tem 2024 Saat 11:02 |
|
Çok abartırsa, bir destek alın. Zamanla geçebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Tem 2024 Saat 11:03 |
|
![]() |
|
yaksu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Tem 2024 Saat 01:33 |
|
İnternet oyunları veya YouTube aşırı izliyorsa onla alakalı olabilir özellkle akşamüstü izletmeyin Bende yaşadım o tarz sorunlar
|
|
![]() |
|
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Tem 2024 Saat 08:27 |
|
Cevap için teşekkürler özellikle youtube izlediği bir şey değil, oynadığı oyunlar da kontrolümüz altında yani içeriğine dikkat ediyoruz. Okulda arkadaşları hikayeler anlatarak birbirini korkutmuştu, onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum okullar da kapandı ama kendi içinde büyütmeye devam ediyor hala.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|