|
Cam kesiği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2024 Saat 18:30 |
Hocam merhaba, 10 gün önce çocuğumun ayağını cam kesti. Cumartesi günü pansumana gittiğimizde 4 gün sonra dikişin alınacağını söylediler yani yarına denk geliyor. Sanki tam olarak da kapanmamış gibi ve üstteki deri sertleşmiş yapışmamış duruyor. Size sormak istedim bu durumda dikiş alınmalı mı? Çabuk iyileşmesi için pansuman yapmak dışında bir şey sürebilir miyim contractubex vs gibi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir dikiş 4 günde ALINAMAZ!! Hele bu bölge gibi derinin geç kaynadığı yerlerde dikişin geç alınması
gerekir. 7. gün gidin.
|
|
![]() |
|
Esra003400 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esra003400
hocam biraz karışık yazdığım için yanlış anlaşıldı sanırım. 12 temmuzda dikiş atıldı. 23 temmuzda alınacağı söylendi 4 gün önce gittiğimizde. Yani onların hesabına göre yarın dikiş alınacak ama hala üst deri açık görünüyor o yüzden ben dikiş alınınca tekrar açılırsa diye korkuyorum.
Şu aşamada contractubex kullanalım mı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimden belli olmuyor.
EĞER kesinin deri kenarları karşı karşıya gelmedi ise (Bu durum; dikişler çok sıkı atılınca olur) dikiş yeri her zaman açılır. Bu durumda yapılacak bir şey yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|