|
Kan değerleri hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Tem 2024 Saat 12:23 |
Hocam merhaba 33 yasinda bir kadinim hgb değerim hep referans aralığından yüksek çıkıyor beslenmeye bağlı olacağını sanmıyorum çünkü et ve türevlerini yemiyorum.Dun yoğun kalp sancım olunca bugün acile gittim sonuçlarını size atacağım ama hocam hgb yine dikkatimi çekti geçmiş tahlillerime de baktığımda her yapıldığında hgb 13,6. 14,4. 13,8 gibi değerler hocam hep referansin dışında bir hemşire arkadaşım polisitemi diye birşeyden bahsederek dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi hocam gitmeli miyim
|
|
![]() |
|
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen Mervece - 26 Tem 2024 Saat 17:56 |
|
![]() |
|
Bu arada hct degerimin de az da olsa yüksek olması kafasını karıştırmış öyle soyledi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117415 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verilen "Refrans Aralıkları" YANLIŞ!!
Hgb değerleri: Erişkin erkek: 13.5-16.5g/dL Erişkin kadın: 12.0-15.0g/dL Artık Türkiye'de devlete ait; güvenebileceğiniz bir tane bile Sağlık kuruluşu kalmamıştır! Laboratuvar gerektiğinde; Düzen, Büyük, Biruni, Referans, InterTıp, gibi laboratuvarları tercih edin. |
|
![]() |
|
Düzenleyen Mervece - 26 Tem 2024 Saat 17:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|