Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vücutta döküntüler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vücutta döküntüler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vücutta döküntüler
    Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2024 Saat 08:22
Hocam merhabalar 8.5 yasinda oglum iki gundur öksuruyordu. Daha once alerjik oksuruk demislerdi. Biraz ateste vardi. Sabah bi uyandim ki heryeri kizarmis, kaşıyor arada yine öksuruk var,  ateş ölcer bozuldugu icin elimle atesine baktim yine ates var.                bugun pazar gunu acile goturmeden size sorayim dedim, daha once hic boyle bisey olmamisti,  ne yapacagimi bilmiyorum, hocam  ne yapmaliyiz              https://hizliresim.com/lnnfrkv

Düzenleyen mutlu - 15 Eyl 2024 Saat 08:56
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2024 Saat 08:59
https://hizliresim.com/8r3mgqo    hocam sirti kipkirmizi bir turlu o fotoğrafı ekleyemedim  bacaklar ayaklar nokta seklinde, sirti kocaman kocaman kizarliklik var.   Doktora goturmeme gerek var mi,  evde geçer mi. Arada oksuruk var bira, halsiz. Dilinde biraz beyazlik var.

Düzenleyen mutlu - 15 Eyl 2024 Saat 09:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2024 Saat 09:15
Tesadüfen iki durum yanyana gelmiş! 
Zaten Grip geçiriyormuş.
Bu sabah; ALLERJİK ÜRTİKER başlamış.
Bu tip ürtikerler,
1- Boyalı şekerlerden, sentetik gıdalardan olur. Misal;pamuk şeker, renkli jikletler, gibi.
2- Barsak solucanları yapar. 
Hemen bir kerelik 2 ölçek Andazol içirin, 3 hafta sonra tekrar 2 ölçek, bir sefer verin.
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2024 Saat 09:25
Hocam evde andazol varmis daha once icirmistim, son kullanma tarihi agustos 2024 diyor,  15 gun gecmis sorun olur mu onu versem  birde evde zyrtec var  kullanayim mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2024 Saat 13:23
6 ay geçse bile sorun olmaz. 
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2024 Saat 21:21
Hocam ogluma andazol  icirdim, benimde icmeme gerek var mi acaba

Düzenleyen mutlu - 15 Eyl 2024 Saat 21:21
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2024 Saat 09:25
Aynı kirli gıdadan yedi iseniz olabilir. 
İnsandan insana bulaşma için; hasta şahsın kakasının yenmesi icap eder. 
Yukarı Dön
mutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mutlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2024 Saat 17:56
Hocam merhabalar, oglum cok şukur Allah in izniyle sizin tavsiyelerinizle iyi oldu.    Bende dün su gibi burun akintisi, hapsirik bogazda yanma batma oldu, kulakta agri gozlerde agri,  bas agrisi oldu. Burnumda sanki taş var nefes aldirmiyor, atesim yok.Bugun isyeri hekimine gorundum boğazıma bakti sadece alerjik nezle dedi,  deloday, dynabac, mutlicold, dalman sprey yazmis. Sizin öneriniz dogrultusunda hangilerini kullanayim hic mi kullanmasam  bana daha once boyle bir teşhis konulmamisti diye hatirliyorum. Evde zyrtec şurup var kullansam iyi gelir mi, bogazim cok yaniyor, burnum su gibi akiyor afedersiniz, halsizlik var. Vucud agrisi mevcut.Ne yapayim bilemedim cok teşekkür ederim 

Düzenleyen mutlu - 18 Eyl 2024 Saat 18:47
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.