|
Erkek çocuk cinsel organ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Leyla kaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Leyla kaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 19:41 |
İyi akşamlar hocam. Özür dileyecek size özel bi konu ile ilgili bilgi almak istiyorum. Oğlum 8 yaşında penisi çok küçük yani içine gömüldü gibi sadece kafası gözüküyor testisleride küçük sanki hiç gelişmemiş. Sertleşmesi sıkıntı yok ama. Yiğenimi sünnet eden doktor ergenlikte düzelir felan dedi büyür dedi ama ben çok endişeleniyorum ne yapmam gerek hangi doktora götürmek gerek? Obıda belirteyim kilolu bir çocuk değil boyu fln yaşıtlarına uygun
Düzenleyen Leyla kaya - 05 Eki 2024 Saat 19:42 |
|
![]() |
|
Emineaselalp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey daha iyi bilir tabiki ama kardeşim de öyleydi çok endişelenirdim dediğiniz yaşlarda ama ergenlikte öyle bi problemin kalmadığını söyleyebilirim bir anda gelişti çocuk dediğiniz gibi hiç yoktu içe gömüktü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Testisleri ele geldiği sürece bir problem olmaz.
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sünnet sonrası mı içeriye kaçtı acaba? Oğlumun da öyle oldu ama çok endişelendik. İlk hafta yara idi diye ellemedim. İkinci ve üçüncü haftalarda yarası biraz iyileşince kenarlarından bastırıp çıkardım. Arada kaçıyordu tekrar çıkardım. Çok acıdı ağladı ama doktor çıkmazsa ameliyat gerekebilir demişti, yeni bir ameliyattansa iyi kötü etli tombul kenarlarını bastırıp çıkardım sürekli. Artık kaçmadı içeri. Araya girdim kusura bakmayın ama öyle bir durumsa yaşadığımızı anlatmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ameliyat filan gerekmez, saçmalamış!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|