Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Erkek çocuk cinsel organ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Erkek çocuk cinsel organ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Leyla kaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Leyla kaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Erkek çocuk cinsel organ
    Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 19:41
İyi akşamlar hocam. Özür dileyecek size özel bi konu ile ilgili bilgi almak istiyorum. Oğlum 8 yaşında penisi çok küçük yani içine gömüldü gibi sadece kafası gözüküyor  testisleride küçük sanki hiç gelişmemiş. Sertleşmesi sıkıntı yok ama. Yiğenimi sünnet eden doktor ergenlikte düzelir felan dedi büyür dedi ama ben çok endişeleniyorum ne yapmam gerek hangi doktora götürmek gerek? Obıda belirteyim kilolu bir çocuk değil boyu fln yaşıtlarına uygun

Düzenleyen Leyla kaya - 05 Eki 2024 Saat 19:42
Yukarı Dön
Emineaselalp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 116
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emineaselalp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 20:32
Dr bey daha iyi bilir tabiki ama kardeşim de öyleydi çok endişelenirdim dediğiniz yaşlarda ama ergenlikte öyle bi problemin kalmadığını söyleyebilirim bir anda gelişti çocuk dediğiniz gibi hiç yoktu içe gömüktü 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 23:21
Testisleri ele geldiği sürece bir problem olmaz. 
Yukarı Dön
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 269
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 23:23
Sünnet sonrası mı içeriye kaçtı acaba? Oğlumun da öyle oldu ama çok endişelendik. İlk hafta yara idi diye ellemedim. İkinci ve üçüncü haftalarda yarası biraz iyileşince kenarlarından bastırıp çıkardım. Arada kaçıyordu tekrar çıkardım. Çok acıdı ağladı ama doktor çıkmazsa ameliyat gerekebilir demişti, yeni bir ameliyattansa iyi kötü etli tombul kenarlarını bastırıp çıkardım sürekli. Artık kaçmadı içeri. Araya girdim kusura bakmayın ama öyle bir durumsa yaşadığımızı anlatmak istedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 23:27
Ameliyat filan gerekmez, saçmalamış! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.