Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yine geçmeyen akıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yine geçmeyen akıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tna05omr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 77
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tna05omr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yine geçmeyen akıntı
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2024 Saat 09:19
Hocam 43 yaşındayım anneyim 15 gün önce sormustum size inanılmaz geniz akıntısı var illadin uyguluykrum 7 gün bu durum bende sık.sık.tekrarlıyor geniz akıntısına baģlı nefesim kokuyor demistim. Sizde ara ara illadini yapın demiştiniz.15 gün oldu hatta geçti illadinde fayda etmez oldu öyle bir geniz akıntım varki kafami arkaya doğru hafif götürsem çeşme gibi akıyor başım ağrıyor şakaklarım ağrıyor yüzene sıcak havlu kompres yap dediniz onuda yapıyorum akıntıdan midem bulanıyor sürekli öğürüyorum genzimi temizleyemiyorum ne yapayım hocam genzimin akıntısı gece yatınca sabah kadar boğazıma.toplanıyor taşlaşıyor resmen onu çıkartmak içinde bu kezde boğazım ağrıyor yardım lütfen...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2024 Saat 09:22
Sinüsleriniz de tutulmuş! 
İliadin damlayı, sırt üstü yatar durumda ve baş aşağı sarkar durumda uygulayın ve 1-2 dakika o şekilde
 bekleyin.ç
Ara ara sıcak buhar uygulayın. 

Yukarı Dön
tna05omr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tna05omr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2024 Saat 23:20
Hocam damlayı tarif ettiğiniz şekilde yapıyorum sizi 2007 den beri sürekli takip ederim her söylediğiniz harfiyen yapmaya gayret ederim bunsefer işe yaramıyor akşama kadar başım.gözlerjm şakaklarım midemin bulantısı mahvoldum ne yapayım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2024 Saat 10:39
İlaveten sıcak buhar uygulayın. Stres en büyük sebeptir. 
Yukarı Dön
tna05omr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tna05omr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 17:42
Hocam benim.geniz akıntımda hiç bir değişiklik yok hatta boynum boyazım heryerim ağrıyor 2 gündür ateşim çıktı sabit kaldı 37.7 de bu sabah düştü heryerim ağrıyor kendimi iyi hissediyorum ama o.kadar bitkinimki yataktan kalkamıyorum alnımda bir taş vsr sanki egilsem öne gidiyor basınç yapıyor agrı oluyor anlık anlık illadini başımı sarkıtarak sıcak uygulamayı ısıtılmış havlu sıcak su torbası sabah akşam yaptım ama banamısın demiyor gittikçede artıyor Canım hocam bu sinüzitime sen çare bulmazsan gitmeye korktuğum doktorlar malamat eder beni...Stressiz hayatmı var hocam stres varsa en büyük sebep dedinde 3 çocuk 1 koca en büyük stres  canları sağ olsun daha ne.olsun
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 21:38
İstirahat edin, kendinizi sıcak tutun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.