|
Yine geçmeyen akıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2024 Saat 09:19 |
Hocam 43 yaşındayım anneyim 15 gün önce sormustum size inanılmaz geniz akıntısı var illadin uyguluykrum 7 gün bu durum bende sık.sık.tekrarlıyor geniz akıntısına baģlı nefesim kokuyor demistim. Sizde ara ara illadini yapın demiştiniz.15 gün oldu hatta geçti illadinde fayda etmez oldu öyle bir geniz akıntım varki kafami arkaya doğru hafif götürsem çeşme gibi akıyor başım ağrıyor şakaklarım ağrıyor yüzene sıcak havlu kompres yap dediniz onuda yapıyorum akıntıdan midem bulanıyor sürekli öğürüyorum genzimi temizleyemiyorum ne yapayım hocam genzimin akıntısı gece yatınca sabah kadar boğazıma.toplanıyor taşlaşıyor resmen onu çıkartmak içinde bu kezde boğazım ağrıyor yardım lütfen...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinüsleriniz de tutulmuş!
İliadin damlayı, sırt üstü yatar durumda ve baş aşağı sarkar durumda uygulayın ve 1-2 dakika o şekilde bekleyin.ç Ara ara sıcak buhar uygulayın. |
|
![]() |
|
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam damlayı tarif ettiğiniz şekilde yapıyorum sizi 2007 den beri sürekli takip ederim her söylediğiniz harfiyen yapmaya gayret ederim bunsefer işe yaramıyor akşama kadar başım.gözlerjm şakaklarım midemin bulantısı mahvoldum ne yapayım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlaveten sıcak buhar uygulayın. Stres en büyük sebeptir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim.geniz akıntımda hiç bir değişiklik yok hatta boynum boyazım heryerim ağrıyor 2 gündür ateşim çıktı sabit kaldı 37.7 de bu sabah düştü heryerim ağrıyor kendimi iyi hissediyorum ama o.kadar bitkinimki yataktan kalkamıyorum alnımda bir taş vsr sanki egilsem öne gidiyor basınç yapıyor agrı oluyor anlık anlık illadini başımı sarkıtarak sıcak uygulamayı ısıtılmış havlu sıcak su torbası sabah akşam yaptım ama banamısın demiyor gittikçede artıyor Canım hocam bu sinüzitime sen çare bulmazsan gitmeye korktuğum doktorlar malamat eder beni...Stressiz hayatmı var hocam stres varsa en büyük sebep dedinde 3 çocuk 1 koca en büyük stres canları sağ olsun daha ne.olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İstirahat edin, kendinizi sıcak tutun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|