|
El ayakta döküntüler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 01:13 |
Merhaba hocam. Kızım beş yaşında. Ayağının üstünde ve altında, avuç içlerinde, parmaklarının üstünde, diz ve dirseklerinde ve poposunda kırmızı küçük küçük noktalar var, birkaç saat önce fark ettim. Resimde anlasilmadigi için fotoğraf eklemiyorum. Boynunda da az var. Ağzında herhangi bir şey yok, ateşi yok, keyfi yerinde.isilik olduğunu da zannetmiyorum terli değil çünkü.Ne olabilir hocam?
Bir de bunlardan bağımsız olarak burnu hep tıkalı, daha doğrusu güzelce sumkurmedigi için burnu hep sümüklü, çok inatlasiyor bu konuda. Burnunu temizleyemedigimiz için de göz altları hep şiş şiş ve mor, burnunu temizleyebildigimiz zamanlar göz altları da rahatlıyor. Böyle sürekli burnu dolu gezmesi bı zarar verir mi hocam? Burnuna bir şey de damlattirmiyor, SF ya da tuzlu su deniyirum ama artık o kadar yoruldum ki onunla inatlasmaktan...küçüklüğünden beri böyle burnu hep dolu, acaba başka bı sıkıntı var mıdır ya da ilerde başka bı duruma yol acabikir mi?ne önerirsiniz hocam? Tam olarak 4 yaş 10 ay, boy 108 cm, 19 kg, kız
Düzenleyen maydanoz - 16 Kas 2024 Saat 01:16 |
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam döküntüleri bu akşam fark ettim ama dün de bir iki kere basının agridigini söylemişti, alnına dokundugumda hafif sıcaktı, dereceyle ölçmedim, ufak bı halsizlik yaşadı, ama bu hali de uzun surmedigi için çok da önemsemedim açıkçası. Bir de üst dudağında da bir tane o dokuntulerden var, el ayak olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
El,Ayak ve Ağız Hastalığı.
Viral hastalık olup, bir tedavisi veya tehlikesi YOKTUR! Yapılacak bir şey de yoktur, kendiliğinden geçer.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam her sorumuza vakit ayiriyorsunuz. Peki burnunun sürekli dolu olması bı sorun teşkil eder mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biriktiğinde, burnuna su çektirip, sümkürtün. Kuru temizlik yapmasın!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|