|
Anal fıssür |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2024 Saat 01:49 |
Hocam merhaba, sıze hep duacıyım. Sayenızde grıpleri ılacsız atlatıyoruz. Simdi cocuklarla ilgili degılde kendimle alakalı bir soru sormak istiyorum. Gecen yıl makatta dayanılmaz bir agrı ve sızlama ile doktora gittim. Doktor çatlak oldıgunu soyledı locafen, kortos, ve proctolog kremlerinı verdı. Ve diyet onerdi. Dikkat ettim ılacları kullandım. Bir ara gectı fakat şuan cok kotuyum hocam sizin yardımınıza ihtiyacım var. Alanınız olmadıgını bılıyorum ama sizin nice alanında uzman doktordan daha tecrubelı oldugunuzu forumdakı yazılardan anlıyorum. Kortizonlu ılac kullanmak istemiyorum. Locafen de cok etkili olmamıstı. Ameliyattan korkuyorum işin ehli biri olsun istiyorum. Cunku ameliyattan sonra da sıkıntı yasayanlar var diye duymustum. Lutfen hocam gecıcı bır cozumde olsa onerebılecegınız bir krem yok mu?
Düzenleyen Meryemesma - 18 Kas 2024 Saat 01:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr. Oya Uygur Bayramiçli ile görüşün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|