|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aselimm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2024 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2024 Saat 00:27 |
Hocam merhaba kızım 16 aylık Yaklaşık 1 ay önce ilk defa kabız oldu yumruk gibi çıktı makatı kanadı ve o günden sonra sürekli ıkınıyor ama yapamıyor doktorlara götürdüm çatlak var dedi 2 gün kabız sayılmıyor dedi ama çocuk çok acı çekiyor yapamadıkça erteliyor 3 günü geçince lavman yapıyorum ağrılı bi şekilde çıkarıyor ertesi gün yine aynı duphalac şurup verdiler fayda etmedi başka bir doktor bu akşam dulcosoft verdi oda fayda etmezse ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" doktorlara götürdüm çatlak var dedi"
Bu zırvalığı her kabız çocuğa söylüyorlar! Akşamları 10ml Sokol likit içirin. Fayda gördükce dozu azaltıp kesin. Bu arada; Pirinç, Patates, Muz ve Elma yemesin. Üzüm, İncir, Kayısı (kuruları), yesin. Yağ ve şeker oranini arttırın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2024 Saat 10:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|