|
Kolajen hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2024 Saat 22:36 |
İyi günler hocam,
Takviyeler konusunda fikrinizi biliyorum ama kolajen hakkında da danışmak istedim. Diz ağrıları, bağ incinmeleri için kolajen öneriliyor, kapsül ve enjeksiyon şeklinde... acaba gerçekten fayda sağlama gibi bir durum soz konusu mu? Yoksa bu da dönem dönem popüler yapılan pahalı ama etkisiz bir yöntem mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kollajen; deri altına kırışık gidermek için "Estetik" işlem için kullanılır Son derecede pahalıdır.
"bağ incinmesi (ne demekse)" için kullanılmaz.
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam, son birkac yıldır diz ağrısı vb. rahatsızlıklarda kolajen enjeksiyonu ya da ilacı öneriyorlar o nedenle sordum.
Sizin düşüncenizi öğrenmek istedim, tekrar teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önerirler!
Ağızdan alına şekilleri, "makromolekül" olup bazı hassas kimselerde yüksek tansiyona sebep olurlar. Beni "yeni" çıkan herşeyi, biraz bekler sonuçlarını gördükten sonra kullanırım. Unutmayın, Türkiye'de bir kaide vardır!! Türkiye'ye yeni gelen ve yeni icat olmuş her maddeye "kanser yapar" damgası vuran, kıymeti kendinden menkul bir Pof. tayfası vardır. Sanki geri kalan bütün ülke insanları aptal, bir tek kendileri çok akıllıdırlar. Mikrodalga bitiş şimdi, Airfry'a taktılar! Dikkat edin, 80'li yıllarda milleti dolandırdıkları "Rayma" bileziklerinin şimdilerde "bakır" olanı piyasaya çıkacak.. Romatizma ağrılarına bir iyi geliyormuş, sormayın!! Hem de özel kutusu içinde Zirkonium tozu içinde muhafaza ediliyormuş! Sahi; "Himalaya" tuzu ne oldu?? İçinde fazla miktarda "ağır metaller" olduğu anlaşılınca şimdi onlardan lamba yapıyorlar! Bizim milletimiz, nerde bir sahtekarlık varsa onu baştacı ederler, nerde işe yarayan bir şey varsa, ona "kanser yapar" diye uydururlar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|