Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuuyku problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku problemi
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 11:01
Merhaba arkadaşlar...

Benimde yardımınıza ihtiyacım var...

Kızım 1 hafta sonra 10 aylık olacak...Her akşam mamasını yedirip,banyosunu yaptırıyorum en geç saat 22-maximum 23 gibi uyutmaya çalışıyorum.Ama gece çok uyanıyor nerdeyse saat başı hatta bazen yarım saatte birConfusedemziriyorum bazen sütümmü yetmedi acaba?diye biberon maması yapıyorum alışmadığı için içmiyor.

Sık sık uyandığı halde sabah erkenden uyanıyor.6:30-7 gibi  toplasam 7 saat ancak uyuyor ama kesintisiz değilCryhem kendisi hemde ben uykusuz kalıyorum.Bence normal değil.Sizce?ve bir öneriniz varmı?
NOT:Bu hafta gözlemlediğim bir şeyi paylaşmak istiyorum.Kızım ilgiyi çok seviyor,hemen şımarıyor ama ne şımarmak resmen çıldırıyorLOLne zaman fazla efor sarfetse,çok ilgilenen olsa onu gece uyutmakta zorluk çekiyorum,uyumak istemiyor.Sizin çocuklarınızda böyle yapıyormuLOLbenim kızımmı çok cadıLOL

Teşekkürler...

Düzenleyen sunacumen - 06 Haz 2008 Saat 11:05
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 13:49
Canım benim yaaa, kıyamam onaaa annesi inan bence de çok ilgiyi seviyor senin minik. Ama uyku neden sorun oluyor anlayamadım ben de. Benimki de yatağına yatırdıktan sonra birkaç kez kalkıyor ama gelirim orayaaa diyorum sonra birkaç kez şımartıyorum ama müziği başlattığımda artık uyku zamanı geldiğini anlıyor. Dün gece kötü geçti bizim. Uykusundan her yarım saatte kalktı. Neden anlamadım ama umarım alışkanlık olmaz. Ayşe Sude'yi çok çok öperim bennnnn
Yukarı Dön
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 379
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:08
ay a canim bende ayni dertten sikayetciyim Cryben topik aciciaktim sen acmissin benim kizda 7 aylik uyku saati 9 daydi bi iki sefer gece kalkiyo acikma felan yok konusuyo beni gorunce hemen arkasini donup yatiyo ben gidince yine agliyo sabahda 7 dedimmi ayakata vallah kafam kazan gibi uykusuzluktan iki gundurde 9 da uyutuyorum 10 da uyaniyo 11 kadar uyuymuyo sabah yine erkenden uyuyaniyo gece kac sefer kalkiyo oda uykusuz kaliyo bende ne yapicam bilmiyorum acaba uyku saatinimi degistirmek istiyo bilemedim TongueConfused
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:14
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Canım benim yaaa, kıyamam onaaa annesi inan bence de çok ilgiyi seviyor senin minik. Ama uyku neden sorun oluyor anlayamadım ben de. Benimki de yatağına yatırdıktan sonra birkaç kez kalkıyor ama gelirim orayaaa diyorum sonra birkaç kez şımartıyorum ama müziği başlattığımda artık uyku zamanı geldiğini anlıyor. Dün gece kötü geçti bizim. Uykusundan her yarım saatte kalktı. Neden anlamadım ama umarım alışkanlık olmaz. Ayşe Sude'yi çok çok öperim bennnnn

Sağol  Duygu'cuğum.Evet uyku sorun,rutin kontroller tahlil temiz çıktı.Umarım çözebilirim.Bende seni ve Nil'i öpüyorumClown
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:14
Canım bu soruna ben o kadar alışkınım ki, 13 ayına kadar benim kızım da çok sık uyanıyordu ama benim kızımın bitmek bilmeyen gaz sorunu vardı, belki senin kızının da bir sıkıntısı vardır Confused yada varlığınızı hissetmek istiyor da olabilir Smile
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:16
Orjinalini yazan: fistiktuanam fistiktuanam Yazdı:

ay a canim bende ayni dertten sikayetciyim Cryben topik aciciaktim sen acmissin benim kizda 7 aylik uyku saati 9 daydi bi iki sefer gece kalkiyo acikma felan yok konusuyo beni gorunce hemen arkasini donup yatiyo ben gidince yine agliyo sabahda 7 dedimmi ayakata vallah kafam kazan gibi uykusuzluktan iki gundurde 9 da uyutuyorum 10 da uyaniyo 11 kadar uyuymuyo sabah yine erkenden uyuyaniyo gece kac sefer kalkiyo oda uykusuz kaliyo bende ne yapicam bilmiyorum acaba uyku saatinimi degistirmek istiyo bilemedim TongueConfused

Canım Allah kolaylık versin sanada.Valla ben her yolu deniyorum ama olmuyorConfused   Approve
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 4172
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:23
canım benım kızım 3 yasını doldurdu aynen senın yazdıgın taplo bızde devam edıyor  memeden dedım meeyı bıraktım bıberona gectık onuda bıraktı ama defalarca kalkıyor sabaha kadar yarım saatte bır ve uyutmak için en az bır saat tekrar cabalıyorum  ben artık mucadele etmekten vazgectım sınırşlerım cok bozuluyordu sımdı yanımıza gelıp yatıyor ne yazıkkı yınede defalarca uyanıyor yanımızda olup olmadıgını kontrol için
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:26
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Canım bu soruna ben o kadar alışkınım ki, 13 ayına kadar benim kızım da çok sık uyanıyordu ama benim kızımın bitmek bilmeyen gaz sorunu vardı, belki senin kızının da bir sıkıntısı vardır Confused yada varlığınızı hissetmek istiyor da olabilir Smile

Fatoş'cuğum evet malesef benim kızımın gaz sancıları devam ediyorCrybu nedenle onunla aynı odada uyuyoruz hala.Doktor normal diyor ama olan bana oluyor.Belki eşimin memleketine yakında gidecek olmamızın stresi var bende,bendenmi etkileniyor acabaShockedçok teşekkürler canımClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.