Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
|
Konu: uyku problemi Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 11:01 |
Merhaba arkadaşlar...
Benimde yardımınıza ihtiyacım var...
Kızım 1 hafta sonra 10 aylık olacak...Her akşam mamasını yedirip,banyosunu yaptırıyorum en geç saat 22-maximum 23 gibi uyutmaya çalışıyorum.Ama gece çok uyanıyor nerdeyse saat başı hatta bazen yarım saatte bir  emziriyorum bazen sütümmü yetmedi acaba?diye biberon maması yapıyorum alışmadığı için içmiyor.
Sık sık uyandığı halde sabah erkenden uyanıyor.6:30-7 gibi toplasam 7 saat ancak uyuyor ama kesintisiz değil  hem kendisi hemde ben uykusuz kalıyorum.Bence normal değil.Sizce?ve bir öneriniz varmı?
NOT:Bu hafta gözlemlediğim bir şeyi paylaşmak istiyorum.Kızım ilgiyi çok seviyor,hemen şımarıyor ama ne şımarmak resmen çıldırıyor  ne zaman fazla efor sarfetse,çok ilgilenen olsa onu gece uyutmakta zorluk çekiyorum,uyumak istemiyor.Sizin çocuklarınızda böyle yapıyormu  benim kızımmı çok cadı 
Teşekkürler...
Düzenleyen sunacumen - 06 Haz 2008 Saat 11:05
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 13:49 |
Canım benim yaaa, kıyamam onaaa annesi inan bence de çok ilgiyi seviyor senin minik. Ama uyku neden sorun oluyor anlayamadım ben de. Benimki de yatağına yatırdıktan sonra birkaç kez kalkıyor ama gelirim orayaaa diyorum sonra birkaç kez şımartıyorum ama müziği başlattığımda artık uyku zamanı geldiğini anlıyor. Dün gece kötü geçti bizim. Uykusundan her yarım saatte kalktı. Neden anlamadım ama umarım alışkanlık olmaz. Ayşe Sude'yi çok çok öperim bennnnn
|
 |
fistiktuanam
Katılımcı Üye
Puanlar: 379
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:08 |
ay a canim bende ayni dertten sikayetciyim  ben topik aciciaktim sen acmissin benim kizda 7 aylik uyku saati 9 daydi bi iki sefer gece kalkiyo acikma felan yok konusuyo beni gorunce hemen arkasini donup yatiyo ben gidince yine agliyo sabahda 7 dedimmi ayakata vallah kafam kazan gibi uykusuzluktan iki gundurde 9 da uyutuyorum 10 da uyaniyo 11 kadar uyuymuyo sabah yine erkenden uyuyaniyo gece kac sefer kalkiyo oda uykusuz kaliyo bende ne yapicam bilmiyorum acaba uyku saatinimi degistirmek istiyo bilemedim 
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:14 |
duygu07 Yazdı:
Canım benim yaaa, kıyamam onaaa annesi inan bence de çok ilgiyi seviyor senin minik. Ama uyku neden sorun oluyor anlayamadım ben de. Benimki de yatağına yatırdıktan sonra birkaç kez kalkıyor ama gelirim orayaaa diyorum sonra birkaç kez şımartıyorum ama müziği başlattığımda artık uyku zamanı geldiğini anlıyor. Dün gece kötü geçti bizim. Uykusundan her yarım saatte kalktı. Neden anlamadım ama umarım alışkanlık olmaz. Ayşe Sude'yi çok çok öperim bennnnn |
Sağol Duygu'cuğum.Evet uyku sorun,rutin kontroller tahlil temiz çıktı.Umarım çözebilirim.Bende seni ve Nil'i öpüyorum 
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:14 |
Canım bu soruna ben o kadar alışkınım ki, 13 ayına kadar benim kızım da çok sık uyanıyordu ama benim kızımın bitmek bilmeyen gaz sorunu vardı, belki senin kızının da bir sıkıntısı vardır  yada varlığınızı hissetmek istiyor da olabilir
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:16 |
|
 |
zelos
Altın Üye
Puanlar: 4172
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:23 |
canım benım kızım 3 yasını doldurdu aynen senın yazdıgın taplo bızde devam edıyor memeden dedım meeyı bıraktım bıberona gectık onuda bıraktı ama defalarca kalkıyor sabaha kadar yarım saatte bır ve uyutmak için en az bır saat tekrar cabalıyorum ben artık mucadele etmekten vazgectım sınırşlerım cok bozuluyordu sımdı yanımıza gelıp yatıyor ne yazıkkı yınede defalarca uyanıyor yanımızda olup olmadıgını kontrol için
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 14:26 |
fatoş Yazdı:
Canım bu soruna ben o kadar alışkınım ki, 13 ayına kadar benim kızım da çok sık uyanıyordu ama benim kızımın bitmek bilmeyen gaz sorunu vardı, belki senin kızının da bir sıkıntısı vardır yada varlığınızı hissetmek istiyor da olabilir  |
Fatoş'cuğum evet malesef benim kızımın gaz sancıları devam ediyor  bu nedenle onunla aynı odada uyuyoruz hala.Doktor normal diyor ama olan bana oluyor.Belki eşimin memleketine yakında gidecek olmamızın stresi var bende,bendenmi etkileniyor acaba  çok teşekkürler canım 
|
 |