|
Eos yuksekligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 42 Dakika önce Saat 13:54 |
Doktor bey merhaba ben 36 yasunda bayanım büyük tuvalet ihtiyacım sirasinda bas donmesi soguk terleme mide bulantısı yaşadım kan tahlili yaptırdım
Eos %17,57 Eos #1,06 Ferrotin 5 B12 179 Hgb 11.6 Hct 35.2 Pdv 17.01 Mch 26.5 sonuçlarım böyle bu eos degeri beni korkuttu hocam ellerimde egzama var aslında kasık bölgemde sancı da var hafif daha doktora göstermedim ama bu eos degeri için endiselenmelimiyim acaba kusura bakmayın sizi yetiskin olarak rahatsız ettim ama sizin bilgilerinize size çok güveniyorum en azından doktora gitmeden beni biraz bilgilendirir misiniz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120708 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle en kolay halledilen durum; Barsak parazitleridir.
Andazol 200mg tablet, 2 tane bir sefer alın. 3 hafta sonra tekrarlayın. Sonucu yazın. Ona göre ilerleriz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Saat 53 Dakika önce Saat 19:43 |
|
![]() |
|
Esi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki doktor bey çok teşekkür ederim 🌹kullanıp yazacağım insallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|