|
Grip? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2025 Saat 08:44 |
Hocam merhaba. Benim 2 ay 3 haftalık bi kızım var. Burnu dolu ses geliyor sf sıkıyorum. Kuru öksürük de var. Ama ateş falan yok. Aynı durum 6 yaşındaki kızımda da var. Ateş olmadan kuru öksürük sık hapşırma ve burun akıntısı oluyor. Bu grip midir? Bebekte ateş olabilir mi ilerleyen günlerde? Ya da allerjik bir durum olabilir mi? Babaları allerjik bi bünyeye sahip toz konusunda. Evde kedi var. Banyoda nem tutabiliyor. Bunlar etkili olur mu?
Malumunuz ülkede güvenebileceğimiz doktor kalmadı. Takibini yaptırabileceğim doktor bulamıyorum. İstanbul’da anadolu yakasında önerebileceğiniz çocuk doktoru var mıdır? Çok teşekkür ederiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, bir cins Griptir!
Sadece aşısı olan "İnfluenza Gribi" ağır hastalık yapar! Ateş olusa, hastalığın başında olur. Ancak Grip üstüne bir süper enfeksiyon gelirse, ateş olur, bu ateş de, yüksek olur ve devamlıdır. Diger sorduklarınızın bir doğruluk payı yok! Bu yaşlarda, bu tip allerjiler olmaz. İlk 1 yaş içinde, Kedili evlerde büyüyenlerde allerji olmuyor! Dr. Mehmet Çetiner'e gidebilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|