|
Zeytinyağı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Alaraoy
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ZeytinyağıGönderim Zamanı: 11 Saat 57 Dakika önce Saat 11:02 |
|
Hocam iyi günler. Yüksek polifenollu zeytinyağlari hakkında ne düşünüyorsunuz. Mutfakta zaten soğuk sıkım zeytinyağ ve tereyağ hariç başka yağ kullanmıyorum ama bazı doktorlar özel yüksek polifenollu zeytinyağ icirin bir tatlı kaşığı diyor. Gerçekten faydası olur mu. Ben size sormadan bir şey yapamıyorum artık. Çocuğum dört yaşında bu arada.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Saat 22 Dakika önce Saat 11:37 |
|
Polifenollü zeytinyağı; ben bir tek Arizona'da buldum!
Bu cins yağ yenildiğinde bazen boğazda "yanma" hissi yapar. Türkiye'de HİÇBİR marka zeytinyağında bu özelliği görmedim. Bu madde, bitkinin kendini haşere ve her türlü zararlılardan koruyabilmek için ürettiği bir; "bitkisel toksin" dir. Bu toksine karşı vücutta oluşan antikorlar, bazı enfeksiyonlara karşı da korunma sağlayabiliyorlar! Bu tip zeytinyağları tercih edebilirsiniz ama, sırf bunun için kaşık kaşık zeytinyağı içmek anlamsızdır. Türkiye'de zaten bu tip zeytinyağı yok! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|