Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sütten kesmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusütten kesmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremsenem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 108
Mesajın Direkt Linki Konu: sütten kesmek
    Gönderim Zamanı: 19 Tem 2008 Saat 21:35
mrb arkadaşlar
bebeğim 14 aylık ve sütten kesmeye karar verdim ama nasıl yapacağım hakkında hiç bi bilgim yok bebeğim süt ve devam maması almıo bir tek biberonda su olursa içiyor 4 gündür deniyoruz ama süt içmeyince bi tek suyla olması beni üzüyor ondan bir kereye indirdim ama devamlı meme gösteriyor biberonu alsada napcam nasıl yapca bilgilerinizi istiyorum teşekkürler

Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2008 Saat 22:27
Canım aynı durumdayız hemen hemen.Yalnızca ben karar vermeme rağmen henüz uygulamaya geçemedim.Benimkide  sabahları zar zor süt içiyor ama gece kesinlikle bibero maması ve sütü reddediyor.O yüzden bende birtürlü cesaret edemiyorum.Ama zamanıda geldi sanırım.Çünkü gittikçe  emmek konusunda ısrarcı davranmaya başladı.İnşallah kolayca atlatırsınızSmileDarısıda başımıza tabiki.
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2008 Saat 12:26
süt içmesini sağlayıp ondan sonra bırakmanı tavsiye ederim, ayrıca sütten biranda kesmemen gerekiyor önce öğün öğün kesmelisin öğle emmeyi kes ,sonra sabah en sonda gece ve tamamen kesersinWinkbu süreçte göğüs çok dolgunlaşıp ağrı yapıyor bu yüzden tamamen kestiğinde dayanamayacağın kadar ağrı yapıp şiştiğinden bir kes sağıp göğsünü rahatlatmalısın sonrada sıkı bir sütyen yada tülbentle sıkıca bağlamalısın  bu ağrının azalmasını ve sütün geri çekilmesine sebeb oluyorWinkgöğüs ucumada taze nane koydurdular banaSmile
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2008 Saat 19:42
allah sizlere sabır versin canım benimki kendiliğinden bıraktığı için ne diyeceğimi bilmiyorum inan,ama şunu söyleyebilirim sütü bir an evvel alıştırmalısınız,yoksa bırakması çok zor,büyüdükçede zorlaşıyor zaten,allah yardımcınız olsun
Yukarı Dön
prensim2007 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 301
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2008 Saat 14:56
arkadaşlar sütü biberonlamı alıştırıyorsunuz bardaklamı??
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2008 Saat 15:02
senemcim, sütü bardakla da mı verince içmiyor?
benim bebek daha 13 aylık ve ben çalıştığım için ancak geceleri ve haftasonları emziriyorum ama sen evdeysen işin biraz daha zor, ben haftasonları gündüz de evde olunca arda gelip thirt ümü kaldırıyo emcem diye, onun için sen arkadaşların da dediği gibi kademeli geç , gündüz hiç emzirmemeye başla, sadece geceleri emzir daha sonra da geceleri de kesersin.
tabi ben daha sütten kesmediğim için bana söylemesi kolay geliyo teorikte ama pratikte nasıl olcak daha ben de bilmiyorum çünkü haftasonalrı gündüz ben ne kadar emzirmiycem oğlum seni diyip bodyden  baak artık süt yok falan desem de kanmıo nasıl oyalamaya çalışırsak çalışalım dikkatini dağıtmaya çalışsak da 5 dakika sonra yine geliyo t shirt üme saldırıyoTongue
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2008 Saat 15:04
ve zaten 1 yaşından sonra yavaş yavaş biberonu da bırakmak gerekiyor, onun için sen baştan bardakla alıştır ilk etapta dökülüyor biraz ama öylesi daha sağlıklı..
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2008 Saat 16:22
Sütü sulandırıp vermeyi denediniz mi? Çünkü anne sütü yağlı olsa da su içeriği fazla olduğu için daha hafif. İnek sütü veya büyüme sütleri o yüzden ilk içişte çok ağır gelebiliyor bebeklere.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.