|
Grip |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ulku eray
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GripGönderim Zamanı: 11 Mar 2026 Saat 16:57 |
|
Hocam biliyorum bu soruları sık soruyoruz. Ama emin olmak istedim. 10 yaşında oğlum 1 ay önce her yerim ağrıyor karnım ağrıyor dedi. Çocuk doktoru ınfluenza olabilir dedi ateşi olursa kullanmam için oselmir yazdı. Ates olmayınca kullanmadım. Arada bir kere yine kollarım başım ağrıyor dedi devamı gelmedi. Dün bu sefer burun akıntısı hapşırık kuru gıcık öksürük başladı. Bugün rapor yazdırmak için aile hekimine gittim. Rsv ye benziyor dedi tanı influenza yine oselmir yazdı. Sizin tabloya bakınca basit grip diye düşünmüştüm. Influenza olsa ateş olur diye biliyorum. Dili bence pembe. Hiç ilaç vermedim. Bu durumda ilaca başlamama degermi. Çocuk doktorunun dedigi yol mu doğrusu. Ateş olursa mi kullanayım. Mecbur yine size danışıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2026 Saat 18:31 |
|
Kesinlikle gerekmez.. Ateş olduğunda da 48 saat geçmiş oluyor ve bu süreden sonra bu tip ilaçların başlanması
etkisiz oluyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|