Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tırnaklarını Kestirmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTırnaklarını Kestirmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Tırnaklarını Kestirmiyor
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2013 Saat 17:00
Hocam kızım birbuçuk yaşında tırnaklarını kestirmiyor. Uyuduğunda yapalım diyoruz hemen sıçrıyor ve ağlıyor normal halinde deneyelim diyoruz oyalarak yapıyoruz yine olmuyor zorla yapalım dedikçe ağlamalar halt safha asla kesemiyoruz. Nasıl yol çizelim ne dersiniz hocam? Aslında canı yandığından veya korktuğundan değil huy edinmiş. bu zamana kadar asla onu korkutmadık bebekken herşey kolaydı ama şimdi yapmak istemediğini bizede yaptırmıyor danışmak istedim buna nasıl çözüm bulalımda rahatça keselim tırnaklarını.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2013 Saat 19:45
Kestikten sonra oje süreceğinizi söyleyin, kesin kestirir..
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2013 Saat 20:35
Yok hocam o fayda etmez ojeyi bilmiyor ben kullanmadığım için ama bir oje alıp bir tırnak kesip ardından renkli oje sürersem belki alışabiir ama benim kızın değişik huyları var. Farklı ayakkabı alayım onu bile zor kabulleniyor. Hele tırnaklarına onları sürdürmez yadırgar . Ama bir kere deneyelim bakalım. Açıkçası bende oje sürmek istemem elini ağzına götürüyor ojeli parmaklarını götürmesine hiç tahammül edemem en iyisi dengine getirip ikna etmekle olacak. Birbuçuk yaşında zamanla alışıp daha rahat ederim sanırım. Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.