Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateşşşş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateşşşş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Konu: ateşşşş
    Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2013 Saat 00:19
merhaba. oğlum 13 aylık. 3 gündür hafif öksürük ve burun akıntısı vardı. dün ateşi 39.5 40 dereceye yükseldi paronox fitil verdim düştü. ..tabi sonra yine çıktı... ertesi gün dr. gttk. boğaz.ciger. kulak temiz ddi.HEMOGRAM CRP.28.4 HGP. 9.7 WBC11.8 RBC 5.0 HCT 30.7 MCV61.8 MCHC31.7 MCH19.6 PLT373 MPV6.9 LY5.0 MO 1.0 GRA5.8 LY42.8 GRA49.5 MO7.7 RDWR 17.8 RDWA53.4 PCT 0.3 PDW11.1 LPCR9.8 İDRAR PH 5.0 SPEİSFİK GRVİTE 1.010 MİKROSKOBİ 1-2 LÖKOSİT sonuçlar. hocam dr.sefsidal. pedifen. sanasol verdi üçgündür kullanıyorum. ancak öksürük daha çok arttı. hastalığın dahada ilerlemesinden korkuyorum.Hocam söyleyecekleriniz benim için çok önemli şimdiden çok teşekkür edrim. bebegim 11 kg boy 76 cm
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2013 Saat 02:15
WBC:11.8 oldugu halde, Antibiyotik, hemde Sefalosporin grubu bir antibiyotigi verecek kadar aptal bir doktoru dusunemiyorum. Tabiiki faydali olmayacak, zira cocugunuz Grip geciriyor.En az;2-3 hafta surecek.IYE filan da yok. Sadece Serum fiz. Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Eski maillere bakin.
Yukarı Dön
barbim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2013 Saat 11:51
HOCAM CRP28.4 ANTİBİYOTİĞİ BU YÜZDEN VERDİ HATTA HASTANEYE YATIRALIM DEDİ SANASOL de KESEYİMMİ HİÇ BİRŞEY YEDİREMİYORUM.BOY 76 KİLO 11 GELİŞİM NASIL EBEMİZ BOYUNU KISA BULDU HOCAM BİRDE 9 YAŞINDAKİ KIZIMA SU ÇİÇEĞİ AŞISI YAPILDI 2. DOZDA YAPILCAKMI NE ZAMAN YAPILACAK ŞİMDİDEN ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM İYKİ VARSINIZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2013 Saat 19:24
CRP antibiyotik verilmesi icin bir gosterge degildir. Hucre harabiyeti olan; virus enfeksiyonlarinda, hatta kanserlerde bile yukselir.HASTANEYE YATIRMA FIKRI BILE NE KADAR SAHTEKAR OLDUKLARININ GOSTERGESIDIR.Yaziklar olsun.   
Sanasol; en az vitamin ihtiva eden ve en pahali olan vitaminlerden biridir. Butun ilaclarda normal olcek 5ml. oldugu halde, bu uckagit vitaminde; 10ml dir. 1 olceginde ne kadar vitamin oldugunu belirten
bolumu okurken dikkat edin; 10ml icindeki miktarlar yazilidir. Ama para vermis almissiniz, kullanin bari ama verirken 10ml vermeniz gerekir.
13 aylik normal boyu; 74cm. dir. 2cm zaten fazlasi var. Bunlarin hepsi cete olmuslar, hastalari nasil kandirir, nasil daha fazla soyabiliriz onun pesindeler. Bu hastaneden uzak durun. Tam bir 'batakhane'...
Su cicegi asisinin (simdilik) ikinci dozuna gerek toktur.   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.