Mrb Kadir Bey
4.5 yaşındaki oğlum dün sabah 5te uyandı. Ateşi var gibi geldi ölçtüm; bir kulağından 37.7 diğerinden 38.5 çıktı. Uyuyakalırım da takip edemem diye calpol verdim, ateşi hemen düştü ve uyudu. Bütün gün hiç ateşi yoktu. Gece yatacağı sıra tekrar 38lere çıktı ateşi. Kontrol ederim diye ateş düşürücü vermedim. Bir müddet sonra yanına gittiğimde bütün vücudunu özellikle de bacaklarını sürekli esnetmeye çalışıyordu, uyuyor olmasına rağmen ağzıyla da esneyip duruyordu. Uzaktan baksanız kasıldığını düşünürdünüz. Baktığımda kafasına ve vücuduna göre bacaklarındaki ateşin bayağı yüksek olduğunu farkettim. Üşüyorum da diyince ateş düşürücü verdim. Birkaç gündür ara ara kulağım ağrıyor demişti, o yüzden birer fıs da iliadin yaptım burnuna. Şimdi uyuyor ama calpol vereli 1 saat olmasına rağmen ateşi hiç düşmedi. Akşam dışarıdaydık, eve geldiğimizde bacaklarım ağrıyor çok yorgunum demişti. Acaba bu bacaklarını kasma-germe ve ateşin sebebi ne olabilir? Daha önce havale geçirdiği için böyle şeyler beni tedirgin ediyor. Doktora götürmeli miyim? Lütfen bir yol gösterin. Yorumlarınız benim için çok değerli. Teşekkür ediyorum.