Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yeniden öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYeniden öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sinan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: Yeniden öksürük
    Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2013 Saat 15:37
Merhaba kadır bey,3 aylık oglumun öksürügü için daha önceden yazısmıstık,grıple beraber balgamlı öksürüğü vardı.doktora götürdüğümde allerset ve brıcayl vermıstı kullanmadım sızın söylediklerinizle iyilestirdim.suan 6 aylık gecen ay grıp olmustu serum fzyle gectı fakat 4 gun önce eşim grip oldu ve tekrar bize gecirdi,tam iyilesti derken yenıden akıntı ve öksuruk başladı,ama bu seferki öksurugu farklı geldı bogazından tenekeye vururcasına ses cıkıyo zaturre olmus gibi öksuruyo.sabah atesı vardı olctum 37.1 cıktı normal vucut ısısı 36 yı hıc gecmiyodu calpol verdım ıyı gıbı ,grıp ıcın soyledıklerınızı uyguluyorum fakat oksurugu farklı geldı yarın bı doktora muayne ettırsemmi hocam ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2013 Saat 20:58
Gerek yok, basiniza isler acarlar. Ates diyebilmek icin; 38 veya ustu ates olmalidir.
Yukarı Dön
sinan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2013 Saat 22:20
Dr bey oglum oksurunce cok aglıyo sanırım bogazı cok acıyo oksuru cok şiddetli sesleri kısıldı,10 dakkada bır öksürüp uyanıyo limonlu bal verıyorum her oksurdugunde,pek bı degısme olmadı,ilaçsız gecermi bu öksürük,tesekkurler.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2013 Saat 00:35
Gribin ilaci yoktur. Bogazindaki agri; burnuna Serum Fiz damlatilarak hafifletilebilir. SAKIN,3 aylik cocuga; HICBIR MARKA, oksuruk surubu veya soguk alginligi ilaci vermeyin. Eski yazilari okuyun, eski hastalarin baslarindan gecenleri ibretle okuyun.
Yukarı Dön
sinan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2013 Saat 06:39
Dr bey oglumun öksürügü neden gecmıyor 10 gundur öksurugu devam edıyo son bıkac gun özellikle geceleri sabaha karsı cok oksuruyo,surekli hırıltısı var,10 gundurde bal liimon verıyorum cocugun ıcı dısı bal oldu hala gecmıyor neden olabılır.eskı maıllerınızi surekli takip edıyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2013 Saat 19:43
Havalar sogudukca, Gribin sureleri uzar, normaldir. 2-3 hafta kadar surecek. Sakin; "Piyasa cakallarinin" eline dusmeyin... Onlar oksurugu keseceklerini iddia ederek, oksuruk baskilayici ilaclar verirler ve oksuruk gecici olarak kesildiginde de hastalik AKCIGERLERE INER, ONDAN SONRADA HIRILTILAR BASLAR VE ASTIM TESHISI KONUR. Eski mailleri okuyun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.