Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - göz kapağı şişti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgöz kapağı şişti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Konu: göz kapağı şişti
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 14:37
hocam merhaba kızım 5 yaşını bitirdi bu sene ilk defa anaokuluna başladı ve daha okulun 3.gününden beri sürekli hasta sizi takip ediyorum bunun olacağını biliyordum ama yaşamak farklı oluyor kardeşiyle sürekli hapşurma burun akıntısı ateş halindeler pedifen kullandım sizin yöntemi uyguluyorum bu sabah kalktığında gece yatarken birşeyi yoktu tek göz kapağı bayağı şişmişti gözünü yarım açıyordu gün içinde biraz daha gözünü açabildi kızarıklık yada çapak yok
neden olabilir acaba su gibi burun akıntısıda aynı gün başladı hadi onu önemsemiyorum ama gözü beni ve eşimi endişelendirdi ne yapmalıyız hocam
çok teşekkürler
sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118095
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 20:41
Grip'de olabiliyor.
3 gun, gunde;2x2'ser damla Iliadin ped burun damlasi baslayin.. Sonra;Serum fiz ile devam edin. Elini cok gozune goturur ve mikrop kaptirirsa, Tobrased goz damlasi baslayin. 4x1'er damla, 5gun.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 20:45
hocam teşekkür ederim
biz mikrop kaptığından endişe ediyoruz hangi doktora danışalım çocuk yada göz doktorumu
teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 21:45
Simdi DURUM DEGISTI..... O goz kapagindaki sislik, bocek sokmasindan. Ayni izler alninda da var... Sinek isirmis, hepsi o kadar. Parmaginiza biraz Fenistil jel surup biraz iki parmaginizin arasinda ezin, bulasigini sislik uzerine surun..
Oturun, oturdugunuz yerde...Catacaksiniz sahtekarin birine; 1000 turlu is acacak basiniza..
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 21:48
hocam gerçekten çok teşekkür ederim vaktinizi alıyorum ama göz kapağının üzerinde ısırığın ucu yok yani hiç ısırık izi yok diğerlerinde ortasında sinek ısırık izi var bunda yani göz kapağında düz bir uç yada ısırık yok
dediğinizi yapacağım

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2013 Saat 22:39
Kirpik hattina en yakin olan yere bakin...
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 19:22
hocam tekrar merhaba bugün eşim mikrop kapmıştır diyerek bir göz doktoruna götürdü kızımızı bu arada şişlik inmişti sadece iki kere fenistil sürmüştüm
doktor muayene etmiş ve büyüteçle bakıyorlarya orada hafif çapaklanma görmüş ben hiç çapaklanma olmadı deyince sizin dışarıdan görülen çapaklanma beşinci derece oluyor sizdede hafif var dedi buda enfeksiyon isaretinedir deyip netira göz damlası ve bir göz kremi verdi on gün kullanın ve her akşam bebek şampuanıyla kirpiklerini yıkayın dedi
hocam lütfen fikrinizi bekliyorum

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 22:15
Palavra, hicbir sey yapmayin.. Sislik tamamen inene kadar Fenistil'e devam edin... Bosuna gittiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.