Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - etiket yuttu :((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumetiket yuttu :((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elveda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 68
Mesajın Direkt Linki Konu: etiket yuttu :((
    Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2013 Saat 01:23
hocam size 2 sorum olacak;

1- oğlum (16aylık) 2gün önce baş parmağımın tırnağı kadar büyüklükte etiket yuttu. önce boğazına yapıştı çok öğürdü yutamadı da. bende çıkarmaya çalıştım olmadı. kustu ama etiket gelmedi. baktım ki kızarmaya başladı çaresiz su verdim yutması için sonra kendine gelebildi. ama içim içimi yiyiyor hocam. ya mideye veya başka biyere yapıştıysa diye.. doktora götürmedim 2 gün kakasını takip ettim ama bulamadım bişey :( babası mide öğütmüştür onu diyor ama ben rahat olamıyorum. üzeri jelatin gibi bişeyle kaplıydı kağıt gibi yırtılan bişey değildi. bişey olur mu hocam ne yapalım ne önerirsiniz?

2- hocam oğlum bugün ateşlendi(38,5)gün boyunca devam etti halen sürüyor.. balgamlı kusması var ve öğürerek öksürüyor, içi kalkıyor öksürürken. aynı zamanda çok iştahsız ve halsiz. bunun 2 gün önce yaşanan olayla bağlantısı var mıdır? hocam belki sorularım çok saçma ama rahat edemiyorum bir türlü işte.

aceleyle yazdım. devrik cümle kullandıysam affola.saygılarımla hocam..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120599
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2013 Saat 03:01
1- Dogru, mide asiti, yutulan cam parcasini dahi eritebiliyor.
2- Alakasi yok, muhtemelen mikrop kapti. Arkadan ishal gelecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.