Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Prospan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumProspan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Konu: Prospan
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2013 Saat 11:12
Hocam Merhaba;

Oğlum 7 yaşında. 28 kilo boyu 128 cm. Bir hafta kadar önce boğazım ağrıyor dedi ertesi gün boğaz ağrısı geçti ama  öksürük başladı. Ateş yada başka bişey yok. Öksürük uzayınca ben dün akşam doktora götürdüm. Hafif bir geniz akıntısı var dedi. İlaç vermeme gerek yok ama rahatlasın diye Prospan vericem bitkiseldir rahatlatır dedi. 

1- İlacın ismini ilk kez duydum sizce iyi bir ilaçmıdır faydası olurmu? (yattığı zaman artıyor ve uyuyamıyor öksürükten)
2- Gelişimini değerlendirebilirmisiniz?

Şimdiden teşekkürler.. 

Düzenleyen ezel - 08 Eki 2013 Saat 16:13
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118886
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2013 Saat 22:12
1-6kilo fazlasi var. Boyu;10cm fazla. 128cm boya gore; 26 kilo olmasi gerekir. 2 kilo luzumsuz bir fazlasi var.
2- Prospan; oksuruk kesici bir ilactir. Oksurugu kestikten sonra, 3-5 gun icinde cocuk oksurmedigi icin hastalik goguse iner, hiriltilar baslar, tekrar giitiginizde de; artik Astimmi der, Bronsit veya Bronsiolitmi der, Allah bilir. Arkasindan da, Astim ilaclarini dayarlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.