Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acilll yardım hocaam(gelişim)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacilll yardım hocaam(gelişim)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelif Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: acilll yardım hocaam(gelişim)
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 01:02
hocam siteyi yeni fark ediyrm ve şu an çölde su bulmuş gibiym inanın.oğlum 2.5 yaşında ama ben 20 yaş yaşlandım inanın.kısaca sorun,gelişmiyor.keşke daha önce görseydim bu siteyi,şimdi bi de bunun için üzülyrm inanın.elimden ne geliyorsa yapıyorum ama neredeyse 1 yıldır hiç kilo almadı oğlum.kalpten olabilir,böbrekten falan diyrlar.hepsine ayrı baktırmalı mıyım.süt içiriyorum ama ılık seviyor,sorun olur mu,süt iştahı kesiyor mu.bilmiyorum.o kadar çok araştırma yaptım ve herkesi o kadar çok dinledim ki şu an hiçbir şey bilmiyorum.tek isteğim oğlum geride kalmasın.bana deyinki şunu şunu yap.bu ilacı ver,bu tahlili yap.günlük şunu yedir.kafam çok karışık net cevaplara ihtiyacm var.bu mümkün mü bilmyrm.teşekkür ederim şimdiden.cvp vereceğinize eminim çünkü forumu fark etmeden sorduğum şimdi bana saçma gelen soruya bile cvp verdinz.allah razı olsun
Yukarı Dön
zelif Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 01:33
hocam şunlarıda yazmak istiyorum.2700 olarak doğdu 1 yaşına 10 kilo olarak girdi şu anda 2.5 yaşında ve 9.800 gr.10 kilo bile değil.kusura bakmayın bu msjları da böyle ayrı yazıyorum,siz nasıl okuyorsunuz bilmyrm ama şu anda bilgisayara yapışmış hem ağlıyorum hem cvp bekliyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118782
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 02:33
3 kiloya yakin bir eksigi var. Kucuk dogmasinin bir etkisi yok, zira 1 yasina; 300gram FAZLA ile girmis. Ne olmussa, 1 yasindan sonra olmus. Demekki, kilo almaya musait.
Sipraktin surup,denemenizde fayda var. Gunde:2X1 olcek, 1 hafta verin ve 3 gun ara verin. Bunun sonunda durumu bana yazin.
Sipraktin:%5 cocukta asiri hircinlik ve huysuzluk yapabiliyor, yaparsa vermeyin.
Gunluk sut miktari, en az; 600ml. olsun

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2013 Saat 02:34
Yukarı Dön
zelif Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 04:36
hocam zaten denemediğim hiçbişey kalmadı,sipraktinde dedğnz etkiyi yaptığı için dr kesti.baktırmam gereken bi test falan var mı bilmediğim.hangi rahatsızlıklarda kilo kaybı çok oluyor.neredeyse 1.5 yıldır hiç almaması anormal değilmi hocam ne yapabilirim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 05:33
2.9 kilo dogmasina ragmen, ilk senede, hem 3.5 kilo doganlara yetismis, hemde 300gram gecmis olmasi, "Kalp, bobrek" gibi rahatsizliklari zaten dusundurmuyor. Sonradan olabilecek hastaliklari da, normal doktor kontrollerinde fark edilirdi diye dusunuyorum.
1- Sizce; cocuk istahsizmi? Yoksa, yeterli yiyorda, yaramiyormu?
2- Asiri derecede hareketlimi?
3- Gunde en az;600ml sut, bir kofte kadar et/etli gida, 1 meyva tuketirmi?
Yukarı Dön
zelif Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 12:44

hocam iştahsız.günlük yediği bi parça tost,sucuk yedirmek istemiyorum ama bi onu sevyr bu sayede biraz ekmek yesn bari diyrm.yanlışmı yapyrm bilmyrm.bazen iki üç parça et,2 bardakta süt içiriyor günlük.hareketli ama aşırı değil.başka şeyleri de bir iki lokma zorla yediriyorum

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 20:34
1- Dogru-durust, marka sucuklardan yedirebilirsiniz..
2- Sipraktin surubu; yari dozlarda tekrar bir deneyin bakalim sonuc nasil olacak...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.