Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - inek sütü alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Foruminek sütü alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 345
Mesajın Direkt Linki Konu: inek sütü alerjisi
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 17:30
kadir bey bu kez bir arkadaşımın bebeğiyle ilgili danışmak istiyorum size.

bebek 3,5 aylık ve erkek. gelişimigüzel, kilosunu alıyor. sadece anne sütüyle besleniyor. bebekte inek sütü alerjisi olduğunu düşünüyormuş doktorlar. bir sürü test yapılmış bebeğe sonuçlarını bekliyorlar. anneye sütlü gıdalardan uzak durmasını istemişler. anne şimdi işe başlayacak nasıl besleyeceğim bu çocuğu diye çok endişeli. test sonuçlarını yazacağım gelince size. bildiğim kadarıyla sık emen bir bebek. 2 saatte bir emiyormuş aslında başka bir sorunda yok gibi. nasıl bu kadar kolay teşhis koyabildiler anlamadım ben.

inbek sütü alerjisi neden olur? anne çalışacağından nasıl bir yol izlenmeli?eğer tabi varsa alerji!!!

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 19:30
Anlamayacak ne var??? Her bebege ayi seyleri soyluyorlar. Keske o testlerden evvel haberim olsa idi.
Yapilanlarin hepsine bos versin, hicbir soyleneni yapmasin, en muhimi SAKIN verilen bir ilac olursa, kullanmasinlar.
Anne sutune devam, hic merak etmesinler..
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2013 Saat 12:00
kadir bey bunu yapan üniversite araştırma hastanesi. bende 6 yıl önce oğlumu orada doğurdum, doğar doğmaz bir kaç saat sonra solunumda sorun var deyip akciğer filmi çekmişlerdi hastanede. dikişlerim, ağrılarım var. oğlumu benden alıp götürmüşlerdi, kıvrana kıvra peşlerinden koşmuştum. sonuç ciğerlerde hiç sorun yokmuş. 2 saat önce doğan bebeğe ciğer filmi çekmişlerdi!!! sonrasında da yaptıkları alerji testinin sayısı belli değildi. alerjik çocuk, astımlı dediler, eve nebulizatörler aldırdılar, ventol,n hava verdirdiler. alakası yokmuş halbuki, taş gibi çocuğuma yapmadıkları testi bırakmamışlardı. nasıl uymuşum onlara, çok üzülüyorum şimdi. keşke sizi o zamanlar tanısaymışım.
kızımsa 18 aylık oldu ve sadece sizin önerilerinizle, teşhislerinizle büyüyor, bir doktorumuz bile yok sabit gittiğimiz. ama ne antibiyotik ne de başka ilaç kullandık, allah binkere razı olsun sizden.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2013 Saat 00:43
       TECRUBE: Sahislarin yedikleri kaziklarin toplamidir...
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2013 Saat 09:46
acı bir tecrübe oldu benim içinCry

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.