Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kansızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkansızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÖMERİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Konu: kansızlık
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2013 Saat 16:12
Iyı gunler hocam nasılsınız benım dokuz ay on gunluk bır oglum var boyu 74 cm kılosu 11 hocam saglık ocagı klontrolunde sureklı demırdamlası  verıyolar sızı okudugum ıcın kullanmadım bugun kansızlık var mı dıye bakcakmıs aynı sızın soyledıgınızı soyledım ezberden demır damlasını aylar once verdınız sımdı mı kana bakmak ıstıyosunuz dedım dondu kaldı ıcımden guldum hocam ımza ıstedı benden kansızlıgına baktırmak ıstemıyosan ımza vereceksın dedı bende verırım dedım hocam bu ayda gereklı mı kanına baktırmalı mıyım oglum anne sutu hıc almadı emmedı dedıgınız gıbı ev yemeklerı ınet sutu verdım kılosu fazla dedı degerlı cevabınızı beklıyorum sızı aılecek cok sevıyoruz ıyı kı varsınız
ömer
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120431
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2013 Saat 20:11
Meslek hayatim boyunca, tek bir hastamdan bile, bu sekilde; sacma-sapan bir sebeple, tahlil istemedim... Adam gibi namuslu bir doktor, once hastaya bir bakar, kansizliktan suphe ederse, o zaman tahlil ister. Bu sekilde, yok 9aylik, yok 1 yasina geldi, "- hadi kanina bakalim-" diye tahlil yapilmaz.. Boyle yapan sarlatanlardan uzak durun, hatta en iyisi sizin yaptiginiz gibi, REZIL edin... Aptal, gitsin okusun, belki, sizin sayenizde tekamul eder.
BU AYIN OLCULERI: 70cm. Boy, 9kg. Agirliktir.
74cm boya oranla: 9.8kg olmasi gereklidir. 1.2kg fazlasi var. Biraz yemekleri azaltip, sut oranini arttirin..
1 ogun kahvalti, 1 ogun yemek, 1 ogun sutlu tatli (veya yogurt) ve gerisi hep sut olsun..
Yukarı Dön
ÖMERİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2013 Saat 21:32
Hocam siz olmasanız öksürük şurupları grip oldu diye çeşit çeşit ilaçlar kullanacaktık bıngıldağı kapanmış nasıl panik oldular acaba dokuz aydan önce mi kapandı dokuz aydan önce tehlikeli dedi sizin dediğiniz gibi bizi korkutup hastane hastane gezdirecekler kafa çapını onlar değil ben takip ediyorum onların gözü bıngıldakta kimlerin eline kaldık hocam bakalım daha neler görcez sizi çoook seviyoruz iyi ki varsınız Smile
ömer
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.