Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HOCAM YARDIM (havale)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHOCAM YARDIM (havale)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LAURA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Konu: HOCAM YARDIM (havale)
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2014 Saat 10:11
Hocam öncelikle şunu söylemek isterim sizin yazılarınızdan aldığım güçle ayakta duruyorum.oğlum 4 yaşında 17 kilo ilk havalesini 15 aylıkken ikinciyi 30 aylıkken geçirdi.4 yaş 1 aylık bi daha olmaz derken üçüncü oldu tam 4 yaş 1 aylıktı .mahvoldum 4 yaş sonrası olunca hocam yardım edin altüst oldum toparlanmalıyım...Bu doktorlar beni öldürecek korkudan hele biri her havaleden sonra beyinde yanık oluşuyo demezmi.alllah sizden bin kere razı olsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2014 Saat 19:02
Emin olun, sacmaliyorlar... Onlarin butun derdi, size bir suru tahliller yaptirip, KOMISYON almakta...
Havale: 6ay-4yas arasinda sik gorulur. Bu devrede havale gecirenlerde; 7 yasina kadar azda olsa havale gecirme ihtimali vardir.
Benim: "Ates ve Tedavisi" makalemi okuyun, orada havalenin olus mekanizmasi, sebepleri hep anlatilmistir. AYRICA; diger Ates ve bagisiklik ile ilgili makaleleride okuyun. korkacaginiz hicbir sey yok.

"Sakat kaldi"   denilen vak'alarin TAMAMI, erken teshis edilmemis ve uygun tedavi edilememis MENENJIT vakalaridir.. Doktor kendi sucunu ortmek icin bu sekilde yalan soyler.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Şub 2014 Saat 19:07
Yukarı Dön
LAURA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2014 Saat 10:45
hocam ilk havalesinde tonsillit dediler antibiyotik verdiler ikincide yine öyle bu defa olanda wbc 16,5 çıktı aug...es 600 yazmış tı bu kilosuna uygun değil dedim neden getirdin doktora o zaman kendin iyileştir dedi ve ben bu antibiyotiği korkudan 4 doz 12 saat arayla 2 gün verdim .
hocam benim cesaretim kırıldı 20 ay sonra böyle olunca 2,5 yaşından beri her ateşini düşürmüyodum bile şimdi 37,5 geçirme diyolar şaştım kaldım eşim bi daha ilaç hesabı yaparken görmiycem seni çocuğa verdiğin zararı görmüyomusun diyo .HOCAM HAVALE GEÇİRDİĞİNDE BEYİN DOKUSUNA HİÇ BİRŞEY OLMUYOR DEĞİLMİ?
birde 7 yaşından sonra hiç olmaz dimi hocam
sevgiyle kalın allah razı olsun.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2014 Saat 22:21
Benim: "Ates ve Tedavisi" makalemi okuyun, orada havalenin olus mekanizmasi, sebepleri hep anlatilmistir. AYRICA; diger Ates ve bagisiklik ile ilgili makaleleride okuyun. korkacaginiz hicbir sey yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.