| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
akınefe
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
|
Konu: öksürük hırıltı ateş Gönderim Zamanı: 25 Şub 2014 Saat 08:28 |
|
hocam çok çaresizim kızımın cuma akşamı ateşi çıktı 39 kaç gündür dr gitmedim dün dayanamadım artık götürdüm boğaz kültürü yaptı birde hava verelim ventolin dedi sonra ne olduysa vazgecti hırıltı artarsa getirin verelim dedi kızım 13 aylık çok öksürüyor huzursuz ateş devam ediyor hırıltıda var nefes alışları hızlı verirken hışırtı gibi sesler geliyor elini ağzına götürüp ağlıyor devamlı dünden beri eski maillere bakıyorum ventolin hakkında düşüncelerinizi biliyorum ama bu durumda ne yapmalıyım çok huzursuz gögsü nefes alırken inip kalkıyor dr götürsem kesin hava verecekler dahada kötüleşmesinden korkuyorum düzelme hiç olmadı kaç gündür
|
 |
akınefe
Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2014 Saat 09:26 |
|
hocam burnunu kapatınca agızdanda hırıltı oluyor ciğeremi inmiş oluyor o zaman.birde hocam oğlum 5.5 yasında göbek deliğinin altını sol tarafı gösteriyor acıyor diye ne olabilir oda kaç gündür grip öksürük devam ama ateş yok onda.
|
 |
akınefe
Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2014 Saat 14:15 |
|
kızımın sonuçları çıktı boğaz kültürü temiz şimdi babası oğlumu götürdü kan idrar tahlilleri yapmışlar ağrı için bişey dememiş kaç gündür eli orada öksürürken falan ağrıyo devamlı diyor sonuçları bekliyeceğiz.birde oğluma allerji demiş yaklaşık 1 aydır burun akıntısı öksürük devam ediyor.hocam kızımıda götürmedim inat ettim ama hala mızmız hiç susmuyor nefes verdikçe hışırtı astımlılar gibi sesler geliyor ne yapmalıyım rahatlaması için ateş devam ediyor hala.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 122801
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2014 Saat 20:20 |
|
O aptallara kulak asmayin, onlar her bir seye; Allerji derler.. Onlarin hic; Grip teshis ettikleri, duyulmus-gorulmus bir durummudur???
Hic merak etmeyin, antibiyotik gerekecek bir durumu olsa idi, atesi anormal yukeslirdi. Genede, arada kalirsaniz; Bir kan tahlili yaptirin. WBC degeri: 17'den fazla gelirse, antibiyotik verirsiniz.. 13 aylik cocugun kan degerlerini; Erikin referanslari ile mukayese eden duzenbazlara dikkat edin. (Eriskin'de WBC: 4.5-11 dir.. Uyanik olun.)
|
 |
akınefe
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2014 Saat 15:22 |
|
hocam ateş devam ediyor hala 5.günü geçti. ishal arada uykuda öksürerek uyanıp kusuyor uyumak istiyor hep elini boğazına götürüyor acıyor kesin solgun baya inliyor,hızlı nefes alıyor devamlı bütün bu belirtiler domuz gribi olabilirmi hatta abisinin karnındaki ağrı domuz gribinden olabilirmi bugün karnım ağrıyor dedi devamlı göbeğinin altını gösteriyor ondada ishal var ama sık gitmiyor ateş olmadı.
|
 |
akınefe
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2014 Saat 18:04 |
hocam dr gittik yine oğlumun sonuçları temizmiş bişey yok ama ağrı devam ediyor anlamadım dr hiç bişey demedi demesinide beklemiyorum zaten domuz gribi olabilirmi kızım dedim kusma ishal var dedim yok artık geçti o dedi  çok öksürüyorsa sıksık ve ateş yüksek devam ederse film çekicez dedi isterseniz hava verelim rahatlasın dedi bakın yan tarafta veriliyor bebeğe dedi baktım daha 1 aylık falan.antibiyotik gerektirecek durum varmı dedim bakalımmı filmde belli olur dedi.ne diyeceğimi şaşırdım.geldiğimiz gibi döndük kafamızda aynı sorularla.burası ankaranın en büyük özel hastanelerinden biri.birde korkuttu bizi ateş çıkarsa öksürük nefes alma zor olursa gelin çok önemli takip edin dedi.ateş 39 deseydim film çekiyordu yok arada düşüyor dedim geçiştirdim.hocam çok uzattım kusra bakmayın canım sıkıldı biraz aynı karın ağrısı hafiif mide bulantısı bendede var.kızımın ateşi daha devam edermi öksürmeside var.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 122801
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2014 Saat 21:57 |
|
En iyisi bunlardan uzak durmak... Siz benim dediklerimi yapin.
Ciddi durumlarda, "Kan sayimi" yaptirip, bana yazin, (veya bazi aileler basari ile uyguluyor), agizini iyice actirip, dilini disari cikarmisken resmini cekip, bana gonderin.
Domuz Gribi icin, "gecti o" demesi zaten bu isten hic anlamadiginin gostergesi, O zaman niye 5 seneden beri her senenin Grip asisi icinde; Domuz Gribi asisi var??? Gelecek senede olacak.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2014 Saat 21:59
|
 |