| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nilcey
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
|
Konu: BRONŞİT TEŞHİSİ Gönderim Zamanı: 07 Mar 2014 Saat 16:33 |
|
merhaba dr bey. türkiye deki sağlık batağına girmemek için direndik sayenizde. ama ne yazıkki artık dayanamıyoruz ve elimizi verdik. kol da gitmek üzere. geniz eti ameliyatı ve kulağa tüp takılması gerekiyor diye 3 KBB doktorundan tavsiye değil acil ve kesin yapılması gerekir bilgisini aldık. bugüne de randevu verdiler ameliyat için. sabah gittik çocukta hafif burun akıntısı ve günde 5-6 kere olan hafif balgamlı öksürük sonucu anestezi hekimi sırtını dinledi ve ameliyat edemeyiz anestezi yapılamaz dedi. erteledi. çocuk dr na sevk edildik o da dinledi ve alerjik bronşit dedi. ciğer filmi ve alerji testi istedi alerjimiz yokmuş. oysaki 2 yıldır vardı ve üniversite hastanesi koymuştu bu teşhisi. antibiyotik verdi iğne de yazacaktı ben istemedim. asist yazdı hiç almadım bile. napalım dr bey diyeceğim ama sizde haklı olarak kızacaksınız ne ameliyatı diye. fakat yemek yerken bile ağzından nefes almaya çalışan ve 3 yıldır bu şekilde olan 3,5 yaşındaki kızım bile artık bıktı burnundan. tahlilleri ekte. değerlendirirseniz sevinirim.
|
 |
nilcey
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2014 Saat 16:40 |
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119806
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2014 Saat 21:51 |
|
Siz ameliyattan sonra, cocugun rahatliyacaginimi saniyorsunuz??? Tikali olan, "burun boslugu", GENIZ degil... Tabii, ameliyati edecek, ondan sonrada Nasonex kortizonlu sprey ile, "sahte bir iyilik hali" yaratacak... SIZI Allah korumus, kacin oradan, bir dahada semtlerine bile ugramayin...
ZATEN YAPILAN tahlilde de, WBC degerinin bu kadar dusuk olmasi, gecirdigi Gripal enfeksiyonu gosteriyor...
3 gun Iliadin damla kullanmayi denedinizmi?? Gunde:2x2'ser damla buruna damlatilacak.
Tahlil sonuclarinizda, "Eriskin" referans degerleri kullanilmis, sakin birde burdan kazik yemeyin...
Biraz disinizi sikin....
IgE degeriniz normal oldugu halde, ukala-ukala, etraflarina halka cizerek, cocuk kandiracagini saniyor herhalde bu enayi!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2014 Saat 21:53
|
 |
nilcey
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2014 Saat 22:23 |
|
DR bey iliadini çok denedik. inanın burnunu açmıyor. şu anda grip kesinlikle. ama geniz eti röntgen filminde %90 tıkadığını söylediler. 3 tane kbb doktoru. ayrıca kulağında işitme kaybı var bu bizim tespitimiz dr larda tüp takılması gerektiğini söylediler. bizde 3 doktor söylüyorsa doğrudur diye düşündük. alerji yok dedi dr bu arada. yalnız 2 senedir var diyorlardı. ben sizin söylediklerinizi çok doğru buluyorum ama geniz eti inanınki çok rahatsız ediyor. konuşurken burnundan titreşim geliyor. yemek yiyemiyor. şansımızı denemek istiyoruz ameliyat olarak. sizinde olurunuzu almak istiyorum. çocuk geri kalıyor okulda arkadaşlarının yanında. dişimizi sıkalım ama artık çocuk bile burnum niye açılmıyor diyor.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2014 Saat 22:27 |
|
Bozaci; boza satar, tursucu; tursu satar... KBB'de, her vak'aya "ameliyat" der... Ne bekliyorsunuzki!!!
Onumuz yaz... Zaten bir sey yapmasanizda, cocuk kendiliginden duzelecek. Ben 40 senede, hicbir hastama bu ameliyatlari gidin olun, demedim..
|
 |
nilcey
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2014 Saat 22:28 |
|
hocam bronşit varmıdır.akciğer filmi çektiler.var dediler. şayat bronşitse tedavisi nedir.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 18:27 |
|
Bronsit'in; Rontgen bulgusu YOKTUR...Sadece; aptallar, Rontgen'e bakarak, Bronsit teshis ederler.
|
 |