|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fıstık ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 09:38 |
Kadir bey merhaba ; kızım 2 haftadır genetial bölgesi pişik 16 aylık normalde bezi sık değişir suyla yıkanır kurulanır arada büyük abdestini yaptığında pişik olurdu ama geçerdi normalde sudocrem kullanıyorum bu pişikten sonra trosyd kullandım 2 gün geçmedi ultran pomat kullandım 1 gün söndü ama ertesi gün tekrar başladı her açtığımda altını şimdi direk elini oraya götürüp kaşımak istiyor ne önerirsiniz ne yapmalıyım...
örnekteki resimde görüldüğü tarzda ama genetial bölgesinde .... http://i.hizliresim.com/wjG2gJ.jp |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kremlerden evvel; "Eau Borique"(Borik asit) sol%3luk'ten suruyormusunuz? Eczanede haziralanan bir solusyon.
|
|
![]() |
|
Fıstık ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır bugün alıp kullanayım ... teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|