|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 19:47 |
Sevgili hocam,
bebeğim 17 şubat 2014 de 3670 49 cm (kız) olarak doğdu.sütüm yeterli olmadığı için (sağdığım zaman 3-4 çay kaşığı çıkıyor) mama veriyorum. az olan sütümüde muhakkak içiriyorum. eve geldiğimiz günden itibaren 4 günde bir kaka yapıyor. zeytinyağı ile uyarıyorum poposundan ancak o zaman yapıyor. son kakasını yapmak için bütün gece huzursuz bir şekilde ıkındı durdu fakat her açtığımda boştu bezi. en son sabaha karşı katı olarak çok küçük bir parça geldi.bugün her açtığımda poposunu uyardım biraz önce zeytin tanesi gibi 2 -3 kaka yaptı ve uyudu. özellikle geceleri huzursuz oluyor sürekli ıkınıyor. mama olarak sma gold kullandım daha sonra keçi sütü maması kabızlığa iyi geliyor diye duydum tv de doktordan onu kullanmaya başladım fakat bir gelişme olmadı. lütfen bana bişeyler önerin. ne yapabilirim. mama suyuna kayısı koydum onunla kaynattım bide bu yolu denicem. önerileriniz dört gözle bekliyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keci sutune bos verin, TV lerdeki sahtekarlarin da her dediklerine inenmayin... SMA'ya devam edin. Tarif ettiginiz kaka "aclik kaka"sidir.. Mama miktarlarini ve ogun sayisini arttirin, her 3 saatte bir besleyin. Gene sert kaka yaparsa, her mama ogunune; 5ml. zeytin yagi ilave edin. Sonra, kaka yumusayinca, azaltin ve etkili en az dozu bulun...
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhaba türkiyedeki ulusal kanalda her hafta aynı çocuk doktorunu çıkartıyorlar izleyince memleketimin haline üzüldüm biz size danışabilen sizden bilgi alabilen azınlıktayız geri kalan insanların kimlerin eline kaldığına şaşırırdınız ben sinirle izlerken bu arada onların eline allah düşürmesin
bu arkadaş gibi yirmi günlük bebek için soruyorlardı kabız diye bir çay kaşığı zeytinyağını içirin dedi çay kaşığı dediğini umuyorum onu tam duyamadım tatlı kaşığıda demiş olabilir siz mamaya karıştırın demişsiniz doğrusunuz bu olduğunu biliyorum zeytinyağı öyle lıkır lıkır içilebilen birşey değil onu uygulayanların hali ne oldu acaba
allah size sağlık huzur versin
teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogrudan da, Zeytinyagini icirebilirsiniz, ancak buyuk ihtimalle, cocuk onu kusacaktir.
Tabii, boyle ufak-tefek bilgiler, kitap okumakla olmuyor.. BIRAZ DA TECRUBE SART.. |
|
![]() |
|
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
hocam çok teşekkürler.dediklerinizi aynen uygulayacağım.3 saatte bir besliyorum.90cc yapıyorum.ilk zamanlar biberondan çok akıtıyordu ve kusuyordu şimdi ikiside azaldı.bende arkadaşım gibi kendimi çok şanslı hissediyorum iyiki varsınız. çok yaşayın inşallah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|