|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyfettin2013 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyfettin2013
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 10:20 |
hocam öncelikle merhaba;
yeni üye oldum ve gerçekten bazı problemlerim var, çünkü türkiyede yaşıyorum. ben özellikle bebeğimi bir yıldır aynı doktara ve özel bir hastaneye götürüyorum. bebeğime her kontrole gittiğimde tam yazamasamda hepodiddermetil gibi alerji sorunu olduğu söylendi. malum kış koşullarında bebeğimiz hastalandı. burun akıntısı, öksürük, hırıltı nedeniyle yaklaşık 3 kez aynı doktora götürdük. 1. götürdüğümde bana biricalin verdi. sorun kalmadı. 2. kez tekrar olduğunda bricalin tekrar kullandık yanına antibiyotik verdi. sorun 1 hafta sonra kalmadı. 3. hastalığı yaklaşık 15 gün sürdü. tekrar bricalin ve başkabir ntibiyotk yanına asist verdi. çocuk ilaç manyağı oldu. bir hafta sonra geçmeyince hava vermemiz gerektiğini astım olduğunu söyledi. biz dedik ki çocuk nefes alıp veriyor. tıkansa görürüz. doktor aynen bana isterseniz başka bir doktara götürün ama hırıltısı bitmeden götürün dedi. oda biliyordu sanırım diğer doktorlarda aynı işlemi uygulayacak. 3-4 gündür hava veriyoruz. çocukta sorun yok gibi ve uykusunda biraz uzama oldu. normalde 2 saat uyuyorsa 3 saate çıktı. ama benim hala kafamda soru işareti var. çünkü hava verilen çocuklara baktığımda benim bebeğim onların yanında hiç bir şey, bu nedenle çevremde danıştıklarımdan araştırma hastanesinde prof var dediler ona sıra almak istedim. 1 ay sonrasına sıra var. en son bir arkadaştan sizin isminizi aldım. bana bir yol gösterecek doktora ihtiyacım var umarım yardımcı oursunuz. ilginiz için teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Oturun, oturdugunuz yerde... 30 sene Muayenehane hekimligi yaptim, tek bir hastama bile "Hava vermek" ihtiyacim olmadi...
Eger o Asist'i vermese idiniz, bunlarin hicbiri olmayacakti... 2- O sersemlere ne kulak asiyorsunuz, onlar her oksuren cocuga; "Astim" derler... Bunlarin yaptigi resmen, Sarlatanliktir... Hep yaptiklari; hastalari bir bahane ile, hastaneye yatirip, sizleri soguslemek. 3- Sadece; Serum Fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin, eski mailleride mutlaka okuyun. Hic bosuna Prof.lara filanda gitmeyin, zaten bu sahtekarlari yetistirenler bunlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|