|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Glshbgz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 11:41 |
Hocam merhaba,
Kızım 4 aylık, 8.8 kg 67 boy 41.7 baş. Üçüncü grip vakası yaşıyoruz, malum abimiz oluldan taşıyor. Bu seferki gripte ateşte oldu 38 civarı fakat eller buz gibi. Ateş düşürücü vermedim keyfi fena değil. Hergün 3-4 kere kaka yapardı hiç yapmadı idrar bolca yaptı. Bugün altını açınca ip gibi incecik ve yemyeşil kaka vardı bezinde. Öksürük yok henüz, burun akıyor biraz, emme iyi 1-ateş varken eller neden buz gibi oluyor 2-hafif ateş varken sıcak buhar yspabilir miyim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ates ciktiginda, vucut daha onemli organlara kan gonderebilmek icin, el ve ayaklardan, kan ceker, el ve ayaklar sogur, sindirim sistemindende kan ceker ve istahsizlik olur... Bnim "Ates" ile ilgili makalelrimi okuyun..
2- Her zaman buhar yapabilirsiniz. 3- Idrar ve kaka, atesli devrede bu sekilde olur, hepsi normal. Sakin ilac-Antibiyotik vermeyin... |
|
![]() |
|
Glshbgz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızımın sol gözü iltihap akmaya başladı tobrased 4*1 5 gün kullanacağım. Peki tobrased sadece kanal tıkanıklığındamı kullanılıyor, mikrop kapmışsada kullanabilir miyim?
|
|
![]() |
|
Hocam anneme söyledim sütünden damlat dedi ?? Eskiden onlar öyle yapıyorlarmış, bir kaç kişidende duydum doğrumu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-Tobrased, zaten antibiyotik. Kanal tikanikligini; masaj aciyor, Tobrased degil...
2- Sakin ha.. Sutteki "Laktoz" seker oldugundan, mikrop uremesini arttirir.. Eskiden, anne sutunu, kurumus 'capaklari' yumusatmak icin kullanirlardi. Damlatip, silerlerdi. Eskiden; tarlada-bahcede, bir yerleri yaralandiginda, yaranin ustune iserlerdi... Anneniz bunuda tavsiye etse, kullanirmisiniz.. |
|
![]() |
|
Hocam gözünün içi kanlandı ve akıyor . kenarları ve gözaltı kızardı gözü küçüldü tobrased kullanıyorum farklı birşey kullanmama gerek varmı?
|
|
![]() |
|
Hocam damlayı ikinci kere kullandım bayağı farketti kızarıklık geçti.
1- Geçsede 5 gün aynı dozdamı kullanacağım. 2 - bir kere saha gözü akmıştı ben 1 gün tobrased kullanıp bırakmıştım zararı oldumu |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- EVET, 1 gunde duzelse bile, 5 gun kullanin.
2- Olabilirdi... Emniyetli olmakta fayda vardir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|