|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kübRAbia ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 893 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2014 Saat 16:50 |
merabala hocam,3yaşındaki kızım bir süredir dişinin ağrıdığını söylüyor,6ay kadar önce fırçalamaya çalışmaya başladığımız için ve de kızım çok yoğun şeker çikolata tüketmeyen bir çocuk olduğu için çürük olabileceği ihtimalini vermedim ama bakınca sol arka üst dişinde çürük gördüm ve dehşete düştüm ne yapabilirim hocam ilk olarak hemen bir diş hekimine gitmek geldi aklıma ama 3yaşında bir çocuğa yapabileceği ne vardır bilemedim hocam,kaldıki kızımın doktora ağzını açmak isteyeceğini bile düşünmüyorum,ne yapmam gerektiği konusunda aydınlatabilirseniz çok sevinirim hocam saygılar....bir de kızım 2buçuk yaşına kadar yoğun anne sütü de aldı neden olmuştur hocam bu çürük,vitamin eksikliği falan mı var acaba...saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zymafluor vermedi iseniz,"dis curumeleri" kacinilmazdir... Butun azilari, zaman icinde curuyecek. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
kübRAbia ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 893 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Eski mailleri niye okumadiniz???
2-4 yas arasinda; gunde 2 tablet "Zymafluor 0.25mg" verin. Bu ilac bu aralar pek bulunmuyor, Almanya veya Isvicre den getirtmeniz gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|