|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
temur634 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mar 2014 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2014 Saat 14:55 |
çocuğum 8 aylık zatürre oldu 6ay sonra bir daha oldu en son 2,5 yaşında oldu hepsinde hastanede 5-7 gün yattı doktor astım tesisi koydu alerji önleyici surup ve umca verdi kullanmadık ankarada alerji uzmanına gittik doktor daha önce çektirdiğimiz röntgenlere baktı astım dedi gerektiğinde VENTOLİN İNHALER ve 6 ay devamli FLİXOTİDE İNHALER 50 mcg/ verdi 3 ay sonra deri testi yaptı birsey çıkmadı benim anlamadığım nokta öksürük başlıyor 1 gün sonra ateş çıkıyor hemen zatürre oluryor hepsinde böyle oldu ikinçi nokta astım belirtilerini bizim çocukta yok veya çok az koştuğu zaman öksürme var herzaman değil ve gece uykuda kalkma yok yada biz farkına varmıyoruz zatürre olmaması için ne yapmam gerek ve astım için hangi ilaçları kullanma gerekiryor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artik Turkiye'de, Doktorluk, BOYLE.... Her oksuren cocuk, Zaturre,Zaturre baslangici veya ASTIM...
1-O salak doktora soyleyin, Astim'in Rontgen bulgusu yoktur, Rontgene bakarak; Astim denemez... Resmen sahtekarlik yapiyor. 2- SAKIN; verilen hicbir ilaci kullanmayin.... 3- Ilk 1 sene icinde, bebekler, anneden aldiklari antikorlar sayesinde; Antibiyotik gerektirecek hastaliklardan olmazlar... 8 aylik Zaturre tanisi resmen "hikaye" sizi dolandirdilar. 4- Tarif ettiginiz hastaliklar; GRIP OLDUGUNU GOSTERIYOR... Ne tuhaf degilmi, cocuk 2.5 sene zarfinda hic GRIP olmuyor ve hep, Zaturre veya Astim oluyor... Simdiye kadar gittiginiz doktorlarin tumu; SAHTEKAR....Yediginiz kaziklarin haddi-hesabi yok... Bu doktorlarin tumunden uzak durun..Cocugunuz hicbir zaman; Zaturre olmadi ve ASTIM da degil... Basiniz sikistiginda bana yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2014 Saat 21:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|